Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnak a családos férfiak a szeretőjüktől?
Figyelt kérdés
Elsősorban szexet vagy inkább odafigyelést,törődést? Életemben először vagyok ilyen helyzetben( én vagyok a szerető) és nem tudom,mire gyúrjak rá,ha meg akarom hóditani! Nem csak egy p.akarok lenni neki.2009. jún. 18. 19:15
1/26 anonim válasza:
szerintem csak kefélgetni akar.
3/26 anonim válasza:
először is szégyelld magad h belerondítasz egy házasságba, másodszor meg csak kefélésre kellesz neki, 100 esetből 99szer csak d.ugásra kell a férjnek a szerető
4/26 anonim válasza:
háát jah. Ugy hogy én a helyedbe nem engedném hogy kihasználjanak.Te neki csak egy eszköz vagy amit egyszer majd eldobb és keress egy újjat.És szánalmas hogy belekezdesz egy ien kapcsolatba meg persze a házzas *férfi is.-.az ien férfiak azt se éredmlik meg hogy a világon legyenek -- pff
5/26 anonim válasza:
ezt csak ő tudja.1000 oka lehet h.veled van.lehet h.csak szex,lehet h.többet érez,csak gyáva kilépni a rossz kapcsolatból.ne nagyon éld bele magad.ha mégis megelégszel ezzel a szereppel(mert nélküle nem bírnád,inkább vállalod a 2.hegedús szerepet)akkor folytassátok.hiszen nyilván mindkettőtöknek jó.
de ha neked ez már nem ok,akkor tisztázd vele.
7/26 A kérdező kommentje:
még nem feküdtünk le,nem olyan régóta tart a dolog. Szóval vannak arra utaló jelek hogy érez irántam valamit.Van hogy csak beszélgetünk,tehát sztem a testemen kivül a lelkem is érdkli.Ja,és nem nős,tehát nem ronditok bele házasságba.
Szóval milyen legyek hogy belémszeressen?
2009. jún. 18. 19:24
8/26 anonim válasza:
Miért írod, hogy családos, ha utána azt írod, hogy nem nős? Ha nem is él házasságban, de van egy párja (és mondjuk gyereke is), akkor bizony belerondítasz. Nem a házasságba, hanem a kapcsolatukba. Ugyanaz.
9/26 anonim válasza:
Akkor miért a családos férfiakról érdeklődsz ha a kiszemelt pasid nem nős? nem értem
10/26 anonim válasza:
a családos alatt mit értesz, ha nem házas? az h van gyereke? mert ahhoz csak még inkább tudok gratulálni, mindkettőtöknek...szegény gyerek:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!