Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell a férfinak egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a férfinak egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
jó sex-en kivül!
2009. jún. 18. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Megértés,odafigyelés,törődés,szeretet :)
2009. jún. 18. 18:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ugyanaz mint egy nőnek is...

kölcsönös tisztelet és szeretet, megbecsülés és az hogy figyelj rá, sztem egy jó kapcsolatban egyszerre vagytok a legjobb barátok és egymásnak a társai a szerelemben

azt szokták mondani hogy azt várj egy mástól amit te is kapni akarsz, sztem ez a legjobb válasz erre a kérdésre...

érdekeljen az is hogy vele mivan és amit mesél és ne csak a saját "hülyeséged" mond neki...

tisztelet, hűség, megbecsülés, szeretet, őszinteség, odafigyelés és még sok minden amit talán nem is lehet szavakba önteni...amit ő is ad neked, ha szeret...

(amúgy lány voltam, szóval pasik nevében nem tudok beszélni és nem is vagyok annyira nem szakértő de én így látom, remélem tudtam valahogy segíteni)

2009. jún. 18. 18:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Életkortól függ, de azt hiszem - ugyanúgy mint a nőknek - érzelmi biztonság, azaz szeretni és viszontszeretve lenni.

A magam részéről olyasmikre gondolok, hogy a párom kiegyensúlyozott, vidám és boldog legyen mellettem. Én szeretem ha nevet a párom és sokat mosolyog. Ez fontos a saját férfiúi önképem miatt is :) mert azt jelenti meg tudom adni a páromnak azt amire szüksége van és jól érzi magát velem. Szeressen kirándulni, kimozdulni együtt, moziba, színházba menni. Szerintem a pasik nem bánják, ha a csaj kicsit vagány, belevaló és nem egy szobacica, de ne legyen vagányabb, mint ők, mert akkor ugye hogyan is tudják "védelmezni" életük értelmét?! :) Legyen laza és ami fontos őszinte, egyenes beszédű. A pasik nem értik a nők "rávezetgeős", utalgatós trükkjeit - egyenes beszéd egyenes válasz, semmi érzelmi nyűglődés.

Szóval ne kérdezd meg amit nem akarsz tudni, de amit tudni és mondani akarsz az legyen egyértelmű, a ködös homályos utalásokat nem értjük:)

Van pár a nők nehezen elfogadható pasis dolog, aminek a lényege az, hogy legyen független önálló világa (akár a munka, akár haverok, meccs, peca, motorozás) ahová ki tud lépni, majd visszatérni. Bár a nők máshogy vannak összerakva és ezt nem értik általában, de ettől még számára a párja az egyetlen és a minden.

Ugyanakkor fontos, hogy ne a barátnőivel, rokonokkal lógjon folyton! Fontos a kettesben töltött idő - ha kell építse vissza picit anyukát, tesókat még akkor is ha jól kijövünk és semmi baj köztünk.

Legyen a párom hűséges és mindig számíthasak rá.

Legyen okos, tudjam vele megbeszélni a dolgaim - ha akarom :) - és tudjon okosan hallgatni ha nincs kedvem beszélgetni. Ha néha magamba fordulok legyen türelmes és várjon rám amíg kimászom belőle.

Ilyenek jutottak eszembe... Nem tudom erre gondoltál-e?

2009. jún. 18. 19:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen!Erre gondoltam!:)Köszönöm szépen!:)Mindegyikötöknek!:)
2009. jún. 18. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!