Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek kell több áldozatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek kell több áldozatot hozni egy kapcsolatban? A férfinak vagy a nőnek?

Figyelt kérdés
Véleményetek szerint kinek kell többet áldoznia egy kapcsolatban? Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 25. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint ezt így nem lehet megmondani :S

Mondok egy példát: ha a nőnek le kell mondani a karrierjéről, a férfinek meg semmiről, akkor a nőnek, ha a férfinak kell lemondania a barátairól, vagy cigarettáról, akkor neki =) De szerintem egy teljesen "átlagos" kapcsolatban, ahol senki sem hoz áldozatot, akkor a férfiaknak, hiszen a nők könnyebben le tudnak mondani az élvezetekről, és a vadászösztönt kordában tartani, mint a férfiak, de persze van kivételek (nálunk pont fordítva volt)

2009. aug. 25. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fele-fele arányban lenne az ideális de egy kapcsolatban mindig lesz egy "alárendelt", gyengébb akaratú személy és Ő fog többet áldozni.
2009. aug. 25. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
ha már arról szól egy kapcsolat, hogy "áldozat", akkor rég rossz. ha szívesen csinálok valamit a másik kedvéért, akkor nem áldozat. ha áldozatnak élem át, akkor az teher és akkor teher a kapcsolat is.
2009. aug. 25. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Csak azért kérdem, mert a párom tegnap a fejemhez vágta, h sosem volt nekem annyira fontos ő, hogy áldozatot hozzak érte. Jó én tényleg nem hoztam még érte annyi áldozatot, mint ő, de azért ezt így nem szabadna kijelentenie. Szerintem. Meg ettől nem érzem, hogy én dominánsabb lennék nála, mert ő meg másban elég kemény. Ha el szeretnék menni valahová, akkor teljesíti, de ez nem jelenti azt, hogy minden kívánságomat lesné és teljesítené.
2009. aug. 25. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Képzeljük el úgy a párkapcsolatot, hogy két követ egymáshoz dörzsölünk... amelyik a puhább, az fog a keményebb alakjára formálódni.

Szerintem minden kapcsolat ilyen kisebb-nagyobb mértékben, hogy van egy szilárdabb jellem, és van a másik, aki meg inkább formálódik a szilárdhoz. Hogyha a felek nem hajlandóak egymásnak engedni, akkor soha nem csiszolódnak össze. De az, hogy kinek kell többet engednie, az teljesen irreveláns, nem nem-függő.

2009. aug. 25. 23:10
 6/6 anonim válasza:
SZerintemnincs olyan egy kapcsolatban hogy áldozatot hozol ha szeretsz valakit....
2010. júl. 8. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!