Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan, mi ez a mindenkit megunnak egyszer szöveg?
Lépten-nyomon, akárhová tévedek, akár az oldalon, akár máshol, azzal szembesülök, hogy a felek "megunják" egymást, legyen akármilyen nagy is a szerelem, de előbb vagy utóbb úgyis félremegy az egyik..olyan elszomorító..komolyan, én már semmi értelmét nem látom normális párkapcsolat kialakításának, mindenhol csak rosszat tapasztalok, mindig sírás van a dologból..:( főleg házasságra nem mernék sosem gondolni, mindig bennem lenne az, hogy most ez az x évem kárba megy valakire, mert átver, vagy megcsal és akkor elpazaroltam rá a fiatalságom..egyáltalán van olyan pár még aki jóban-rosszban kitart a párja mellett 2 gyerek és huszonakárhány év házasság is?
L
Az ember kíváncsi lény. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem kell megállni egynél, hiába is érzed iránta azt, hogy "letudnám vele élni az életem." Nem szabad. Nem. És miért? Mert a mai világban ebből lesz az, hogy pár év alatt tönkremennek a házasságok és a válás a következő lépés. Ennek az az oka, hogy a régi világban még az volt a szokás, hogy a szülők megmondták, hogy te most kit fogsz elvenni, vagy megláttál valakit, az neked megtetszett, te hozzámentél és boldogan éltél,amíg. De ez már a XXI.század. Itt ahhoz, hogy tökéletesen működjön egy házasság, ki kell ismerni több embert, hogy megtudd mi az, ami igazán neked való. Erre a 60as 70es 80as években nem igazán volt szükség, mert az ember megbecsülte azt, amije volt, és még annak ellenére is, hogy rengeteget vitáztak, megmaradtak egymás mellett. Erre nem tudok magyarázatot adni, hogy miért, szimplán ez az új generáció, akkor még nem volt internet, nem igazán tudtál úgy megismerni embereket, mint ma, hogy csak úgy bejelölted, megbökted és már találkoztatok is. De szerintem ezt nem kell ragoznom.
Remélem sokat segítettem a válaszommal.
Egy 18 éves srác.
Ha továbbviszem mit generál ez a generáció, akkor:
A 22. században már ismeretlen fogalom lesz a házasság?
Az már a mindenki-mindenkivel világa lesz vajon?
/Illetve az erősebb mindenkivel/
"De mért is fontos kiemelni ezt a szót, hogy egység?
Napjainkban a családnak egyre kisebb a jelentősége. Léteznek olyan erők, akik ezt az egységet szétverni, tönkretenni és elpusztítani kívánják.
Egyesek szerint a fogyasztói társadalomnak öt ellenséget kell legyőznie, amelyek hátráltatják a multinacionális cégek és a pénz uralmának teljessé válását.
Az öt ellenség közé tartozik a vallás, a közösség, a természet, a kultúra és a család.
Miért tartozik a fő ellenségek közé a család?
Mert az ideális fogyasztó belül üres, így szüksége lesz állandó „töltésre”. A család viszont megtölti életünket szépséggel, boldogsággal, szeretettel. Az egységes családban élő ember életének van értelme, tehát nincs szüksége bármiféle külső „feltöltésre”.
Nincs szüksége a káros szenvedélyekre, valamint a nap mint nap a televízióban és az interneten sugárzott család- és erkölcsromboló műsorok fogyasztására. És ha ez megvalósul, akkor egy egészséges társadalomban fogunk élni, hiszen az egészséges társadalom alapja az egységes család."
Most akkor ez hülyeség, menjek k*rvázni?
Mennyi filozófusnövendék van erre :DD
Ez a tavasz most valahogy tényleg ilyen, nekem nagyon sok barátnőmet elhagyták, és csak nézem, ahogy végetérnek a kapcsolatok. Ahogyan az enyém is. Megkérte a kezem, már összeköltözőben voltunk, erre itthagyott egy kis csitriért. Szóval nekem is eléggé megrendült a hitem a dologban, de ha nem egyedül akarsz meghalni, nem állhatsz így a dolgokhoz. Okosan kell választani : )
amúgy én sem arra megyek, hogy minél többel egyszerre, vagyis hát nekem is volt ilyen időszakom és nem kifizetődő, még szarabbul érzed magad, mintha kapcsolatnak lett volna annyi pár év után.
előző, pedig én már belenyugodtam, hogy egyedül fogok meghalni.
én is nézem a barátnőimet, meg a születő-, bomló kapcsolataikat. van amiről már ránézésre megállapítottam, hogy itt már nem stimmel nekem valami a fiúval és nem lesz hosszú életű a dolog, és nagyon pofára fog esni. van olyan bnőm, akivel azért szakadt meg a kapcsolat, mert barátja lett..kíváncsi vagyok hova megy sírni, ha vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!