Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan, mi ez a mindenkit megunnak egyszer szöveg?
Lépten-nyomon, akárhová tévedek, akár az oldalon, akár máshol, azzal szembesülök, hogy a felek "megunják" egymást, legyen akármilyen nagy is a szerelem, de előbb vagy utóbb úgyis félremegy az egyik..olyan elszomorító..komolyan, én már semmi értelmét nem látom normális párkapcsolat kialakításának, mindenhol csak rosszat tapasztalok, mindig sírás van a dologból..:( főleg házasságra nem mernék sosem gondolni, mindig bennem lenne az, hogy most ez az x évem kárba megy valakire, mert átver, vagy megcsal és akkor elpazaroltam rá a fiatalságom..egyáltalán van olyan pár még aki jóban-rosszban kitart a párja mellett 2 gyerek és huszonakárhány év házasság is?
L
Édesanyámék jó ideje házasok, ráadásul elsők voltak egymásnak. Van két gyerekük (bátyám már 25 éves). Soha nem csalták meg egymást, sosem volt szó arról, hogy unják a dolgot, sosem volt szó válásról.
Csak most lett ilyen k.va nagy divat ez a "ki kell élnem magam" szöveg.
én, ha körülnézek még tartós kapcsolatokat látok, szülők, nagyszülők terén, illetve ez megy még tovább a fiatalabbaknál is, mint unokatestvérek, inkább a tartósabb kapcsolatot keresik...
olyan volt, persze hogy nem elsőre jött össze a tökéletes pár, de nem tartott sokáig a keresgélés :)
Az életben egy alap igazságot el kell fogadj: aminek kezdete van az véget is ér.
Ne félj élni, a "párkapcsolat" is csak egy játék az "élet" nevű vidámparkban. Nem szabad véresen komolyan venni, mert van olyan, hogy nem sikerül valami. Ilyenkor újra kell próbálkozni, és tanulni a hibáinkból. Csak így tudod fejleszteni magad, és tapasztalatokat szerezni. Hiszen erről szól az élet nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!