Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komolyan, mi ez a mindenkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan, mi ez a mindenkit megunnak egyszer szöveg?

Figyelt kérdés

Lépten-nyomon, akárhová tévedek, akár az oldalon, akár máshol, azzal szembesülök, hogy a felek "megunják" egymást, legyen akármilyen nagy is a szerelem, de előbb vagy utóbb úgyis félremegy az egyik..olyan elszomorító..komolyan, én már semmi értelmét nem látom normális párkapcsolat kialakításának, mindenhol csak rosszat tapasztalok, mindig sírás van a dologból..:( főleg házasságra nem mernék sosem gondolni, mindig bennem lenne az, hogy most ez az x évem kárba megy valakire, mert átver, vagy megcsal és akkor elpazaroltam rá a fiatalságom..egyáltalán van olyan pár még aki jóban-rosszban kitart a párja mellett 2 gyerek és huszonakárhány év házasság is?

L

2012. ápr. 12. 14:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Az örök kérdés, mindenki erre keresi a választ. :)
2012. ápr. 12. 14:36
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Édesanyámék jó ideje házasok, ráadásul elsők voltak egymásnak. Van két gyerekük (bátyám már 25 éves). Soha nem csalták meg egymást, sosem volt szó arról, hogy unják a dolgot, sosem volt szó válásról.

Csak most lett ilyen k.va nagy divat ez a "ki kell élnem magam" szöveg.

2012. ápr. 12. 14:36
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
egyel fuszulyka levest egy eleten at. kivancsi vagyok megunnad-e?! persze az nem jelenti azt hogy a kajatol megy el a kedved (etkezestol). kulonben ertem a felelmed, de szerintem ez csak azt tamasztja ala hogy egy ember szemelyisege tul komplex hogy eggyetlen kapcsolatra a teljes eletet rategye. amint mi valtozunk ugy valtoziknak a szuksegleteink, vagyaink is. ritka az a kapcsolat ahol a ket fel egyutt kepes motivalni egymast a kozos valtozas erdekeben. altalaban a legtobb kapcsolatban a felek visszahuzzak egymast a valtozastol, mivel "mar nem vagy az akit megismertem" :))) es ez szerintem nem jo. persze en csupan az szeretnelk lenni aminek szulettem, egy orok, artatlan bolcs es erezni es gondolkodni tudo gyermek.
2012. ápr. 12. 14:37
 4/16 anonim ***** válasza:

én, ha körülnézek még tartós kapcsolatokat látok, szülők, nagyszülők terén, illetve ez megy még tovább a fiatalabbaknál is, mint unokatestvérek, inkább a tartósabb kapcsolatot keresik...

olyan volt, persze hogy nem elsőre jött össze a tökéletes pár, de nem tartott sokáig a keresgélés :)

2012. ápr. 12. 14:48
 5/16 anonim ***** válasza:
ezek a megcsalás, átverés fogalmak meg valami sci-fi-ből vannak?
2012. ápr. 12. 14:51
 6/16 A kérdező kommentje:
Hát neked lehet igen. Nálam sajnos nem. Szerencsésnek mondhatod magad, hogy csak ilyeneket láttál.
2012. ápr. 12. 14:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Ez valószínű azért van, mert akik jól érzik magukat azok megvannak a családjukkal és nem áradoznak igazán senkinek. Csak azok sírnak akiknek nem jött össze ERGO ha a jót nem hangoztatják jó hogy túlsúlyba kerülnek a negatívumok...
2012. ápr. 12. 14:54
 8/16 anonim ***** válasza:
58%

Az életben egy alap igazságot el kell fogadj: aminek kezdete van az véget is ér.

Ne félj élni, a "párkapcsolat" is csak egy játék az "élet" nevű vidámparkban. Nem szabad véresen komolyan venni, mert van olyan, hogy nem sikerül valami. Ilyenkor újra kell próbálkozni, és tanulni a hibáinkból. Csak így tudod fejleszteni magad, és tapasztalatokat szerezni. Hiszen erről szól az élet nem?

2012. ápr. 12. 14:55
 9/16 A kérdező kommentje:
8as, ez egy nagyon jó felfogás, igyekszem hasznát venni.
2012. ápr. 12. 14:58
 10/16 anonim ***** válasza:
Azért mennek ilyen könnyen szét, mert nagyon könnyen is jönnek össze. Szerelem? ugyan... elég ha szimpi, vagy ha jól néz ki, és akkor 10 perc ismeretség után már járnak. Aztán meg csodálkoznak...
2012. ápr. 12. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!