Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tévő legyek? Szerelmesebb vagyok mint a barátnőm, állandóan vele tölteném az időmet! F/26
Ha még friss a kapcsolat, akkor természetes, hogy mindig vele szeretnél lenni. De azért elkelne egy kis lazaság :-) Ne aggódj! Ha a barátnőd is komolyan gondolja a kapcsolatotokat, akkor nincs mitől félned, hadd menjen el néha nélküled is szórakozni!
Hogyan tudnád legyőzni ezt a hiányérzetet? Menj el te is valahová a barátaiddal :-)
23/L
Ne is szólj neki, jól csinálod. Menj el olyankor te is haverokkal, ne ülj otthon.
És ne arra gondolj, hogy milyen rossz nélküle, hanem hogy milyen jó lesz, ha megint találkoztok.
Bizony, ahogy a felettem lévő írja.
Ha viszont folyton lekoptat valahol, akkor hagyd a valagba.
Jézus, ennyire ne stresszeld túl magad rajta ..
Ismered a történetet a nőről, a madárról és kalitkáról, nem? Engem is pont úgy bezártak -én hülye, hagytam-, ahogy te akarod a barátnődet, nem maradt semmi életem, és végül itthagytak. Ami nem feltétlen meglepő, nem lehettem túl vonzó ezzel a semilyen élettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!