Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik szerint "nem olyan helyes a pasijuk"?
Azoktól a lányoktól szeretnék kérdezni, akik azt mondják a barátjukról , hogy "nem egy adonisz", "nem annyira helyes", "van nála jobb is", esetleg "csúnyácska" jelzőket mondanának.
Az érdekelne, hogy ti mennyire kívánjátok a barátotokat? A csókjait?
Hallottam már olyanról, hogy miket mondanak a lányok a barátjukról, hogy igazából nem is tetszik nekik, csak bejön a belsejük. Ezt nem igazán tudom még megérteni. Nekem biztos bántó lenne és nem mernék így közeledni sem.
Meg hallottam olyat, hogy vannak lányok, akik nagyon szeretnek ölelkezni és a csókolózást nem annyira. Ez azért van, mert szeretik a barátjukat, de nem kívánják?
Vagyis lényegében, társként tekintenek rá, járni akarnak vele, de valahol mélyen mégis gusztustalannak tartják vagy csak nem vonzódnak hozzá, de élvezik, hogy valaki velük van és szereti őket?
Tudom, hogy ez nem annyira férfias dolog, de engem nagyon foglalkoztatnak az ilyen dolgok, hogy mit érez egy lány, meg mitől lesz szerelmes, ilyenek
Jajj, erre van egy sztorim :)
Osztálytársammal sétáltunk, erre megszólal, hogy: "ott van a barátom!"
Állt ott pár srác, kérdezem, hogy melyik a barátja, azt mondjamár: "az a csúnya!"
Tényleg nem a leghelyesebb pasi, de azért ilyet mondani szerintem durva :))
Kérdésre válaszolva: Nekem szerencsém van, mert annyi a kritériumom, hogy hosszú sötét haja legyen, és ne legyen dagadt. Eddig minden barátom ilyen volt, nem is volt semmi probléma :D
Olyannal nem tudnék járni, akihez nem vonzódom úgy. Lehet akármilyen jófej meg aranyos, megmaradna barátnak... Szerintem egy jó kapcsolathoz kell, hogy mindkét fél vonzónak találja a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!