Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy ne mondjam el a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Még novemberben történt egy eset, hogy egy buli során nagyon leittam magam. Egy csaj durván rámmászott, lesmárolt, és mire feleszméltem, benyúlt a gatyámba, és az ernyedt péniszem már benne volt a szájában. Azonnal mondtam neki, hogy mit képzel, menjen innen. Erre fölémtérdelt, adott még egy nyelveset, és elkezdte a bugyiját a számhoz tolni. Szerencsére hányingerem lett és abbamaradt a dolog. Ez már ugyan régen volt, de már együtt voltam a barátnőmmel, és akkor úgy voltam vele, hogy ez nem volt végül is semmi, de most bűntudat kezdett el gyötörni. Szerintem felesleges neki elmondani, mert azóta megszakítottam a kapcsolatot a másik csajjal, és végül is nem történt semmi. Megnyugodhatok, ugye?
2012. ápr. 11. 13:46
1 2
 11/16 Shanokk ***** válasza:
Szerintem ne mond el neki ezt. Ha el akarsz valamit mondani, akkor az igazat, ne ezt a szar mentegetős kamut, amit írtál.
2012. ápr. 11. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de szerintem meg joga van tudni. És ha megvan köztetek a bizalom, akkor el fogja neked hinni, hogy nem akartál semmit sem.
2012. ápr. 11. 15:05
 13/16 anonim ***** válasza:

meglepő válaszok! legtöbb: ne mond el

de Téged zavar,"bűntudat, én akkor rögtön beszéltem volna az esetről,

aki azt mondja hogy ne mond el az fél!hol van az a kapcsolatokból ,hogy mindent elmerek mondani a páromnak,ismerem, bízom benne!? és ha egyszer összehoz a sors a másik csajjal? fecseg...és akkor mit fog érezni a párod ? részeg voltál ha ha ...

remélem azért vannak őszinte kapcsolatok,mernek beszélni egymással mindenről

ha a páromat bűntudat gyötörné bármiért is ,én azt akarnám tudni ,meglehet érteni ezt is végülis nem történt semmi!?

2012. ápr. 11. 15:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy olyan ember, aki ocsmány részegre issza magát egy buliban, idegen csajok sz*pják le, akiktől hányingert kap nekem magyarázhatna, amit akar. És mindemellett volt barátnőd? Nem történt semmi? Vegyük át, hogy a barátnőd, miközben már veled járt, elmegy egy buliba, részeg lesz, egy idegen kinyalja, majd hány egyet, de végül is nem tette be neki,ugye nem gond? Mondd, hol élsz te? Neked nem való kapcsolat, ha szerinted ilyesmi nemhogy belefér, de nem is említésre méltó! Atya ég! L28
2012. ápr. 11. 15:50
 15/16 anonim válasza:
Ha unalmasnak érzed az életed, kevés a dráma a közeledben, esetleg hiányzik a stressz, akkor nyugodtan mond el.
2012. ápr. 11. 17:27
 16/16 anonim ***** válasza:
mindkettőtöknek pocsék lesz, rárakod a te bűntudatodat, hogy most akkor te mosod kezeidet és kezdjen valamit ő a szituval.
2012. ápr. 11. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!