Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy ne mondjam el a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Még novemberben történt egy eset, hogy egy buli során nagyon leittam magam. Egy csaj durván rámmászott, lesmárolt, és mire feleszméltem, benyúlt a gatyámba, és az ernyedt péniszem már benne volt a szájában. Azonnal mondtam neki, hogy mit képzel, menjen innen. Erre fölémtérdelt, adott még egy nyelveset, és elkezdte a bugyiját a számhoz tolni. Szerencsére hányingerem lett és abbamaradt a dolog. Ez már ugyan régen volt, de már együtt voltam a barátnőmmel, és akkor úgy voltam vele, hogy ez nem volt végül is semmi, de most bűntudat kezdett el gyötörni. Szerintem felesleges neki elmondani, mert azóta megszakítottam a kapcsolatot a másik csajjal, és végül is nem történt semmi. Megnyugodhatok, ugye?
2012. ápr. 11. 13:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mond el. 17/L
2012. ápr. 11. 13:47
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Én nem mondanám el neki. A te szándékod nem irányult semmilyen disznóságra,innentől kezdve ez szexuális zaklatás panda
2012. ápr. 11. 13:48
 3/16 Tóth Bulcsú ***** válasza:
Hát ezt már novemberben kellett volna elmondani neki egyből. Ha tényleg nem történt semmi, amit te is akartál, akkor tiszta lelkiismerettel, félelem nélkül elmondhattad volna neki. Most így, fél év távlatából már szerintem is maradjon titok. Csak tudod ez akkor lenne baromi ciki, ha valahogy utólag mégis kiderülne. Pl. a csaj rosszat akarva kifecsegi.
2012. ápr. 11. 13:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Ezt egyből el kellett volna mondanod... most már ne mond el!!!!!
2012. ápr. 11. 13:50
 5/16 anonim ***** válasza:

Ugyan mit kéne elmondani?

(mielőtt válaszolsz, csak arra utaltam, hogy felejtsd el, meg se történté nyilvánítsd.)

2012. ápr. 11. 13:53
 6/16 anonim ***** válasza:
43%

szerintem ilyesmit egyáltalán ne mondjál el, se azonnal, se semmikor. Inkább tagadd le és keress tanúkat, hogy irtó részeg voltál, nem emlékszel. (Ki hinné el, hogy nem mentetek tovább? Na, ezért.)

32 N

2012. ápr. 11. 13:53
 7/16 A kérdező kommentje:
hát igen, novemberben még nem volt bűntudatom, de azóta kicsit több a stressz az életemben, és emiatt van, hogy több régi dolog miatt is bűntudatom van. Akkor azért gondoltam (egyébként most is), hogy nem mondom el neki, mert tök boldogok vagyunk együtt, és sztem kár lenne elrontani ezt féltékenykedéssel meg gyanakvással, ami abból adódna, hogy elmondanám.
2012. ápr. 11. 13:54
 8/16 anonim ***** válasza:
44%
Első vagyok. Figyelj, ne mondd el! Jobban jársz. Teljesen egyetértek a 32 éves nővel (válaszolóval). Ha pedig annyira bűntudatod van, ami nem kéne, hogy legyen, menj el gyónni vagy nem tudom. A sport pedig jó stresszlevezető.
2012. ápr. 11. 13:57
 9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megértő válaszokat, megmondom őszintén, azt gondoltam, hogy sok troll válaszoló lesz. Teljesen egyetértek veletek, a bűntudatom pedig majd csak elmúlik. Elvégre semmi rossz nem tart örökre. Ha eddig nem volt emiatt bűntudatom, akkor most is csak elmúlik majd :)
2012. ápr. 11. 14:01
 10/16 anonim ***** válasza:

Én nem akarnám ezt tudni. Ha tényleg őszintén semmit nem akartál, akkor jobb, ha ez titokban marad.

21L

2012. ápr. 11. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!