Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem megcsalás, de hűtlenség. Nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem megcsalás, de hűtlenség. Nem?

Figyelt kérdés

Megbocsátható szerintetek, ha a volt barátom 2 nappal a szakítás után egy csajjal összebújva aludt el?(Csak alvás volt, ebbe ne menjünk bele.) Utána pedig találkoztak és smseztek?

Valamint amikor 3 hét múlva mégis hozzám akart visszajönni, az egészet letagadta, a szemembe, többször is.

Igazából azóta is próbálkozik, néha bocsánatot kér, de minden beszélgetéskor összeveszünk ezen. Szerinte én nem gondolkozom normálisan erről. És már rég meg kellett volna bocsátanom, hiszen ez semmi.

2012. ápr. 10. 22:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy ha Te aludtál volna egy másik csávóval, és letagadtad volna, stb, akkor ő mit gondolt volna. Megbocsátható, de hagy hajtson érte jobban a srác... persze csak ha nagy a szerelem, akkor érdemes újra megpróbálni.
2012. ápr. 22. 10:56
 32/35 anonim ***** válasza:
Szerintem a srác nem szeret téged. Probált összejönni a lánnyal vagy össze is jött, utána már nem volt jo neki, ezért visszament hozzád, egy biztos pont vagy neki.
2012. máj. 5. 14:09
 33/35 anonim ***** válasza:
Ki akarod sajátítani azt ami nem a tiéd! Ha egy valós szakítás után a szemed előtt hág meg egy egész háremet, akkor sem megcsalás!
2012. máj. 5. 14:15
 34/35 anonim ***** válasza:

"az egészet letagadta, a szemembe, többször is. "

Gondoljuk át logikusan. Letagadta. Tehát érezte, h nagyon nem okés, amit csinált. Nekem ez mindent elmond. Még neki is tiszta, h ez simán nem fér bele egy kapcsolatba. Lehet itt a határokat feszegetni, de én nem örülnék, ha a barátom egy másik lánnyal aludna (?!). Sőt annak se örülnék, ha én aludnék egy másik sráccal és ezt a barátom tök normálisnak találná.

2012. jún. 2. 17:09
 35/35 anonim ***** válasza:
ja és ez a vélemény: 05-05 14:09 - is lefedi a valóságot. Szerintem.
2012. jún. 2. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!