Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megcsalás, de hűtlenség. Nem?
Megbocsátható szerintetek, ha a volt barátom 2 nappal a szakítás után egy csajjal összebújva aludt el?(Csak alvás volt, ebbe ne menjünk bele.) Utána pedig találkoztak és smseztek?
Valamint amikor 3 hét múlva mégis hozzám akart visszajönni, az egészet letagadta, a szemembe, többször is.
Igazából azóta is próbálkozik, néha bocsánatot kér, de minden beszélgetéskor összeveszünk ezen. Szerinte én nem gondolkozom normálisan erről. És már rég meg kellett volna bocsátanom, hiszen ez semmi.
Jó kérdés. Valóban nem megcsalás és nem is hűtlenség, azonkívül találkoztak, smseztek, egymás mellett aludtak. Ez semmi, egy havercsajjal is megcsinálná, vagyis lehet nem is akart semmit attól a lánytól, nem?
A hazudozás már neccesebb, utálom a hazug embereket. Ha egyébként nem szokott hazudni akkor vissza lehet fogadni. De persze a szakítás okát is vedd figyelembe, mert nem véletlenül szakítottatok... Ha például csak valami hülye vita volt egy lényegtelen dologról az még oké. De ha már unjátok egymást, vagy komolyabb dolgok voltak akkor nincs min gondolkodni.
Adhatsz neki még egy esélyt, ha amúgy nem szokott hazudni és szeretitek egymást, de ezt neked kell eldöntened!
Én nem fogadnám vissza, de nem ezért, hanem én ha szakítok valakivel akkor végleg. Kisebb apróságokért nem szoktam szakítani, és mivel ez egy komoly döntés, jól átgondolom.
20L
nem megcsalás, nem hűtlenség. mivel már nem voltatok együtt. az viszont nekem is gyanús, hogy szakítás után már két nappal mással alszik. sms, találkozás ok, nekem is vannak fiúbarátaim, nem is kevesen, de azért nem alszom velük, ha nem vonzódom hozzájuk amúgy is.
a letagadás is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!