Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem megcsalás, de hűtlenség. Nem?
Megbocsátható szerintetek, ha a volt barátom 2 nappal a szakítás után egy csajjal összebújva aludt el?(Csak alvás volt, ebbe ne menjünk bele.) Utána pedig találkoztak és smseztek?
Valamint amikor 3 hét múlva mégis hozzám akart visszajönni, az egészet letagadta, a szemembe, többször is.
Igazából azóta is próbálkozik, néha bocsánatot kér, de minden beszélgetéskor összeveszünk ezen. Szerinte én nem gondolkozom normálisan erről. És már rég meg kellett volna bocsátanom, hiszen ez semmi.
ja, hogy ez semmi???
szerintem egyáltalán nem, ez hűtlenség abban igazad van, de nem is ragaszkodhatott úgy hozzád ha 2 napra rá már mással flörtölgetett, de gondolom több is lett a dologból ha utána is tartották a kapcsolatot egymással.ráadásul még le is tagadta ezt előtted? én a helyedben soha többé nem bíznék meg benne, és ne hagyd hogy elhitesse veled hogy te gondolod rosszul!
Kedves Kérdező!
Szerintem se megcsalás, se hűtlenség, ugyanis már nem voltatok együtt. Fura, hogy 2 nappal a szakítás után már más ágyában van, de azért valamilyen szinten érthető. Ha akarsz még valamit ettől a kapcsolattól (szerintem nem kellene...), akkor kérd meg, mondja el őszintén, hogy mi volt és miért, mert neked ez fontos ahhoz, hogy folytasd. Ha nem őszinte, akkor nincs miről beszélni.
26/F
Szakítás után miért ne csinálna, amit akar?
Viszont többszöri szemtől szembe hazudás után TŐLED mi a frászt akarhatna???
Hát nemtudom, szerintem csak "legálisan" akart másik csajjal lenni de nemízlett amit főzött magának, és most menne vissza a biztonságba [hozzád].
Magyarul, szakított hogy egy másik csajjal lehessen és ne hagyhasd ott mert hogy megcsalt, aztán kielégült 3 hét alatt és most megy vissza hozzád.
Gratula a pasidnak, nehogy visszafogadd, a felmelegített káposzta sosem jó.
(Bocsi a sok kajás hasonlatért, éhes vagyok)
Előző vagyok:
Tehát kb ahelyett hogy megcsalt volna szerintem ezt gondolta: bejött neki a másik csaj, szakít veled, a csajjal elvan, aztán visszakönyörgi magát és meg is lett oldva legálisan a csajozás, mert "úgysem voltatok együtt" ...Ennek a kapcsolatnak szerintem nincs jövője.
Az ilyenekről megvan a véleményem.
A csajt az azelőtti napon ismerte meg. Bevallotta: szimpátia és vonzalom alakult ki, de csak arra az estére.
Ez mondjuk nem lehet igaz, mert smseztek és egyszer randiztak is azután. Azóta nics kontakt, meggondolta magát...
Ès értem küzd...
" Ezt nem is tagadja (csak alkalmanként...)." -
szóval alkalmanként meg igazat is mond?
Megható!
A hazugság nem szükséges, - sőt tartósan nem is elviselhető kelléke egy kapcsolatnak - mindegy mit csináltak, meg mit bánt meg, meg akkor milyen volt a lelke.
Vissza akar menni hozzád, úgy hogy szemrebbenés nélkül hazudik?
Ezt ő semminek tartja?:O
Az szerintem még megbocsátható lenne, hogy aludt valakivel, és utána még "kavartak" is, bár én ezen se tenném könnyen túl magam, de az, hogy utána mindezt letagadta a szemedbe már nem annyira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!