Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy intelligens, okos, kedves, átlagos testalkatú pasit aki komoly kapcsolatot akar?
Nem szeretem azokat a pasikat, akik magamutogatóak, csomó pénzt elköltenek magukra, vagy bulikra.
Én komoly kapcsolatot szeretnék, komoly tervekkel.
Normális pasit, aki dolgozik, nem érdekel hogy keveset keres, az sem hogy esetleg nem tud sokat félretenni, de nagyon fontos hogy család centrikus legyen és hűséges típus. 25-30 közötti. Hol keressek?
Hová járnak az ilyen emberek? Vagy hol ismerkednek?
Szia!
El kell mondanom hogy nagyon- de nagyon ritka a normális fickó. Azt meg hogy hol találhatod őket nem lehet meghatározni mert mindenféle területen meg lehet találni.
Lehet akár postás, banki dolgozó vagy épp rendőr. A hobbi szerinti keresés sem a legjobb ötlet. De hidd el rá fogsz találni arra az emberre akire vágysz. Én 10 év keresés után találtam rá és nem fogom elengedni soha. ( ő sem akar engem)
A jelleméből lehet fölismerni. Mennyire tervez előre, mi a célja, mi a fontos neki az életben. mennyire kíhívó az öltözéke.
Amugy , azok a jók akikre azt mondják, hogy unalmas pasi. azon belül is van egy kategória, akiket ki szoktak csinálni a nők. Úgy mondanám apának és férjnek egyaránt való. nem tudod hova tenni, se nem jó papucs, s enem macsó. átlagos. vannak hobbijai, előre tervez, gondolkodik, s ami a legfontosabb lát. szemedbe tud nézni, s meg lát. nem csak a egy eset vagy, ha nem nő.
röviden szerintem.
Szia!
Na, azóta sikerült valakivel megismerkednek? :)
Különben én egy rock helyen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal. Mérnöknek tanult, sokat dolgozik, értelmes és tanult ember. Ilyen helyeken is lehet találkozni normális fiúkkal. Én most 23 éves vagyok, Ő pedig 28 és szereti a Kárpátiát illetve a Paddy and the rats bandát, sokkal nagyobb előnyben részesít egy jó koncertet, mint egy tuc-tuc bulit. :)
Mindenhol találhatsz normális férfiakat, csak tartsd nyitva a szemed. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!