Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdeklem még? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem még? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mielött eljöttem GYED_re a fönököm rámmozdult!Most letelik a GYED és megyek visszedolgoni mire számítsak vajon?Egyébként nagy nőcsábász!A szüléssel nem változott az alakom!
2009. jún. 18. 07:53
 1/4 anonim ***** válasza:

most terhes lettél a főnöködtől? és gyerek is lett:O

nem vágom...

amugy meg sztem nem jó ötlet h megtartod a gyereket mert 1:apa nélkül nem kellemes dolog felnőni

2: neked sem jó és a pasiknak sem gondolom...

2009. jún. 18. 08:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem!A páromtól van a baba és vele is élek!A fönököm "csak" szeretne valamit!És arra lennék kiváncsi hogy a 2 év alatt lelohatt-e az érdeklődése vagy ire számítak?
2009. jún. 18. 08:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Szegény férjed, nem szívesen lennék a helyében, már bocs:S De ha mindenképpen kelletni akarod magad neki, szerintem mérget vehetsz rá, hogy ennyi idő elteltével jobban fog örülni neked, mint valaha.
2009. jún. 18. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves vagy de nem gondolod,hogy csunya ugy itélkezni hogy nem vagy minden adat birtokába!

Szeretem a férjemet és nem akarok semmit a máiktól ha szerettem volna vmit akkor már régen megtörtént volna!

Szeretem a munkámat és nem szeretném otthagyni emiatt,de ha muszály....!

2009. jún. 19. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!