Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ha ez a tudomásotokra kerülne szakítanátok?
Figyelt kérdés
A barátommal lassan 3 éve vagyok együtt,múltkor lebukott,hogy egy lánnyal facebookozik a telefonján,azt kamuzta hogy a rokona,aztán lebukott hogy mégsem az.
Ő sunyi módon belépett a facebookomba és letiltotta azt a lányt,én erre is rá jöttem,és elsőnek ő baszott le engem,hogy ilyen szánalmas vagyok meg ilyen ostoba. aztán végül ezt is be ismerte,én a lánynak irtam levelet és beszélgettünk.. Mondta,hogy a barátom írt rá hogy ismerkedne vele,már a találkozót is megtervezték hogy hol és mikor.( pont akkor bukott le és én elmentem hozzá balhézni) De érdekes minden OK a kapcsolatunkban,néha van egy kis vita de az hol nincs?! Mit tegyek most? El akarom mondani neki h tudok mindent..
2012. ápr. 10. 10:18
11/17 anonim válasza:
mar maga a teny hogy megkerdezed hogy mit tegyel azt mutatja hogy nincs ontiszteleted es onmbecsulesed hogy megengedd magadnak kit engedsz kozel. en nem hogy szakitanek, hanem kb ha valaki igy viselkedne velem az soha nem szamithata semmire a reszemrol, meg egy szora sem.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. ma fogok vele beszélni...
2012. ápr. 10. 11:09
13/17 anonim válasza:
Nem szerelemből kell dönteni, hanem ésszel. Ne hagyd már, hogy alázzon. Legyen büszkeséged, becsüld meg magad! Majd rájön, hogy hülye volt, úgy kell neki. Oké, szereted, majd elmúlik... hosszú távon jobb lenne nélküle. A szingliség meg alapból jobb, mint egy rossz kapcsolat. És nem hinném, hogy ezek után a ti kapcsolatotok olyan híde-hűde jó maradna... A Facebook törléssel meg semmi nem változik, smseznek, telefonálnak, ennyi. Szerintem szakíts vele még ma, amikor találkoztok!
14/17 anonim válasza:
Hát eléggé megbízhatatlannak tűnik... De azért milyen szar már, hogy a hülye facebook miatt mennek tönkre kapcsolatok.
15/17 anonim válasza:
Szakíts! Tudnál benne bízni ezek után feltétlenül? Szánalmas amit művel, te meg a rózsaszín köd miatt nem látod, hogy átb@assza a fejed ott, ahol csak tudja.
16/17 anonim válasza:
én a helyedben leülnék vele beszélgetni, h mik a problémái a kapcsolatotokban?nyilván nem véletlenül kacsingat más lányok irányába , ez egy apró jelzés arra, h valamit Te nem jól csinálsz.ha mégis kiböki h mi a problémája akkor kérlek ne sértődj meg, és ne dobálózz az ő hibáival .fogadd el és változtass, persze csak akkor, ha meg akarod menteni a kapcsolatot, mert ez még nagyon is megmenthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!