Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ez miatt?
A párommal lassan 2 éve vagyunk együtt. Együtt is élünk. A kapcsolatunk remek, egy dolgot leszámítva. És ez sajnos elég súlyos dolog.
Ha összeveszünk (mindegy hogy kis apróságon, félreértésen vagy nagy dolgon) olyan undorral és dühvel szitkozódik hogy felfordul a gyomrom.
Sokszor kiabálva elmond mindennek ("mocskos g.ci, húzzál haza" vagy "f.szopó büdös k.rva") - ilyen jellegű sértegetéseket kell elképzelni.
Kb 1 éve szokott rá erre és nekem már elegem van. Soha senkitől nem tűrtem el ilyesmit(mondjuk nem is beszélt még így velem senki), és nem gondoltam volna hogy a saját párom (aki szeret) fog velem így beszélni.
Van hogy az utcán zsörtölődik, kiabál velem. Ég a fejem sokszor mert nem egyszer mások előtt is lejáratott így (vagy inkább magát járatta le...). Sokszor apróságon hisztizik és olyankor mindent a fejemhez vág.
Ti mit tennétek a helyemben? Kedden volt az utolsó ilyen "mocskos g.ci húzzál haza" beszólása. Haza is jöttem. Azóta filózok mit kéne tennem. Persze ő írogatja az sms-eket, hogy szeret meg stb... de nem tudom, hogy ez így meddig tűrhető.
Vélemények?
23/l
Mondtad már ezt neki is? Mármint, hogy mégis csak a párja vagy, és talán nem kéne dühében ilyen durva dolgokat a fejedhez vágnia, mint hogy "büdös k.rva" és társai? Eleve egy nővel nem lehet így beszélni, pláne nem a kedvesemmel! Az ilyen szerintem nem is férfi, aki ennyire nem tiszteli a nőket, főleg nem a saját párját!
Ezt megbeszélted már vele? Értem én, hogy hirtelen haragú, de ez nem indok arra, hogy elhordjon téged mindennek. Én is könnyen felkapom a vizet, de sose mondok ilyen dolgokat a páromnak, főleg ha nem is gondolom komolyan és csak a düh mondatja velem. Emberek vagyunk, tanuljon meg uralkodni magán, mert ha nem, én is azt mondom, jobb lenne neked nélküle.
Ez az ALAPVETŐ tisztelet hiánya. És szerintem ha nem tisztel, akkor nincs is igazán keresnivalód mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!