Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok ez miatt?
A párommal lassan 2 éve vagyunk együtt. Együtt is élünk. A kapcsolatunk remek, egy dolgot leszámítva. És ez sajnos elég súlyos dolog.
Ha összeveszünk (mindegy hogy kis apróságon, félreértésen vagy nagy dolgon) olyan undorral és dühvel szitkozódik hogy felfordul a gyomrom.
Sokszor kiabálva elmond mindennek ("mocskos g.ci, húzzál haza" vagy "f.szopó büdös k.rva") - ilyen jellegű sértegetéseket kell elképzelni.
Kb 1 éve szokott rá erre és nekem már elegem van. Soha senkitől nem tűrtem el ilyesmit(mondjuk nem is beszélt még így velem senki), és nem gondoltam volna hogy a saját párom (aki szeret) fog velem így beszélni.
Van hogy az utcán zsörtölődik, kiabál velem. Ég a fejem sokszor mert nem egyszer mások előtt is lejáratott így (vagy inkább magát járatta le...). Sokszor apróságon hisztizik és olyankor mindent a fejemhez vág.
Ti mit tennétek a helyemben? Kedden volt az utolsó ilyen "mocskos g.ci húzzál haza" beszólása. Haza is jöttem. Azóta filózok mit kéne tennem. Persze ő írogatja az sms-eket, hogy szeret meg stb... de nem tudom, hogy ez így meddig tűrhető.
Vélemények?
23/l
Drogos? Ki beszélt arról hogy a párom drogos?? O.O
Egyébként megfogadtam a jó tanácsokat, megbeszéltük a dolgot. Meglátom mi lesz. Úgy tűnik próbál odafigyelni és változtatni. Feszült mert a nagyapja karácsony óta kórházban van. És ezt a feszültséget vezette le eddig rajtam. Átbeszéltük elvileg megértette, megtanulta a leckét. Meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!