Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál-e egy ilyen lánnyal?
Hogy érted hogy nincs gond? :)
Te el tudnád dönteni hogy járnál-e valakivel csak belső tulajdonságok alapján, ha azt mondja hogy a külsejével nincs gond? :)
Kezd szőrszálhasogatássá válni a dolog.
Egy élet is kevés, hogy megismerjünk egy embert.
Ő most a rossznak vélt tulajdonságait írta le egy apró jó tulajdonsággal. Én úgy gondolom, hogy egy fejlődő személyiséggel van dolgunk, mert nagyobb a hangsúly a negatívumokon. Ezért nem támadni kéne, hanem tanácsot adni - mondjuk ez is egy módja, de lehet kultúráltabban is - neki.
Az igaz a cigivel kapcsolatban, hogy sok kicsi sokra megy, de az már félsiker, hogy nem napi egy dobozzal szív.
Azt ne mondja nekem senki, hogy ő nem kocsmázik/kocsmázott és érezte jól magát. Nem azt írta, hogy leissza magát a sárga földig, lehet jobban bírja.
Most kocsmázzon és koncertezzen. Lesz két-három negatív élménye és végez ezzel a hobbyval.
Nem ilyen jellegű kérdésekkel bombáznám első randin, még másodikon sem.
Engem nem taszítanak ezek a tulajdonságok, de be kell lássam nem is kell ezekkel dicsekedni. Én beszélgetnék vele szivesen.
24/f
"Tegyük fel, hogy a külsőmmel nincs gond."
Na persze:DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!