Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál-e egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál-e egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Dohányzik, elég rendesen iszik, rengeteget olvas, nem rejti véka alá a véleményét, káromkodik, és többre tart egy beszélgetős kocsmázást bármilyen koncertnél.

2012. ápr. 10. 03:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Akkor te a külső ismerete alapján el tudnád dönteni hogy járnál-e egy fiúval vagy sem?
2012. ápr. 10. 12:01
 22/28 A kérdező kommentje:
Hm. Jogos. A külső és a belső egyformán fontos, és nehéz dönteni ha csak az egyiket ismerjük - persze szép számmal vannak, akiknek ennyi már kizáró ok volt. Azért nem akartam a külsőmről írni, mert kíváncsi voltam, hogy az itteni fiúkat mennyire zavarják a fent felsorolt rossz tulajdonságok. Tegyük fel, hogy a külsőmmel nincs gond.
2012. ápr. 10. 12:10
 23/28 anonim ***** válasza:

Hogy érted hogy nincs gond? :)

Te el tudnád dönteni hogy járnál-e valakivel csak belső tulajdonságok alapján, ha azt mondja hogy a külsejével nincs gond? :)

2012. ápr. 10. 12:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Ja és van még egy elég fontos faktor. Az egy dolog hogy nem rejti véka alá a véleményét, de ettől még nem tudjuk róla, hogy van-e sütnivalója, vagy hülye mint a seggem. (már bocsánat a szóhasználatért)
2012. ápr. 10. 12:37
 25/28 anonim ***** válasza:
Nem járnék vele, mert ezek alapján sokkal több a rossz tulajdonsága mint a jó. Cigizés, ivás, káromkodás, kocsmázás. A legrosszabb talán az ivás. Én egyáltalán nem iszok és nem vonz ha mások isznak előttem. A részegség meg főleg nem. A cigiziés viszont másoknak is árt szóval nehéz kérdés. Az hagyján, hogy büdös lesz, meg sárga (mert az lesz), de nekem is árt meg a környezetnek (pl az állataimnak, barátaimnak akik ott vannak) mert szívnunk kell a fütsjét. Az meg még egy rossz tulajdonság, hogy valószínűleg éretlenül is gondolkozik, mert az olyan kijelentés, hogy "napi pár szál cigi nem sárgít (magyarul nem árt)" szerintem az. A kérdés, hogy ezekre miért van szüksége? Ha valaki elég érett, bátor és erős, akkor nincs szüksége ivásra, cigire... Egyedi nem ettől lesz valaki.
2012. ápr. 10. 13:29
 26/28 asdface ***** válasza:

Kezd szőrszálhasogatássá válni a dolog.

Egy élet is kevés, hogy megismerjünk egy embert.

Ő most a rossznak vélt tulajdonságait írta le egy apró jó tulajdonsággal. Én úgy gondolom, hogy egy fejlődő személyiséggel van dolgunk, mert nagyobb a hangsúly a negatívumokon. Ezért nem támadni kéne, hanem tanácsot adni - mondjuk ez is egy módja, de lehet kultúráltabban is - neki.

Az igaz a cigivel kapcsolatban, hogy sok kicsi sokra megy, de az már félsiker, hogy nem napi egy dobozzal szív.

Azt ne mondja nekem senki, hogy ő nem kocsmázik/kocsmázott és érezte jól magát. Nem azt írta, hogy leissza magát a sárga földig, lehet jobban bírja.

Most kocsmázzon és koncertezzen. Lesz két-három negatív élménye és végez ezzel a hobbyval.

Nem ilyen jellegű kérdésekkel bombáznám első randin, még másodikon sem.

Engem nem taszítanak ezek a tulajdonságok, de be kell lássam nem is kell ezekkel dicsekedni. Én beszélgetnék vele szivesen.

24/f

2012. ápr. 10. 14:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem, én sosem kocsmáztam és nem is szándékozom. Felteszem te sem csináltál még egy csomó dolgot amit én igen. Minden ember másmilyen. Viszont el kell ismerni, hogy vannak olyan dolgok amik ártalmasak lehetnek és rosszul sülhetnek el. Ilyen kocsmázás, főleg miután inni is szeret az illető.
2012. ápr. 10. 14:44
 28/28 anonim ***** válasza:

"Tegyük fel, hogy a külsőmmel nincs gond."

Na persze:DDDDDDDDDD

2012. ápr. 11. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!