Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál-e egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál-e egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Dohányzik, elég rendesen iszik, rengeteget olvas, nem rejti véka alá a véleményét, káromkodik, és többre tart egy beszélgetős kocsmázást bármilyen koncertnél.

2012. ápr. 10. 03:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én nem járnék veled, de lehetnénk barátok :D
2012. ápr. 10. 07:08
 12/28 anonim ***** válasza:
Képet kérünk.
2012. ápr. 10. 07:14
 13/28 anonim ***** válasza:
Most így ezt megmondani elég nehéz. Nekem nagyon fontos, hogy a lánynak szép arca legyen. Azon belül is a szemekért vagyok oda. Az is fontos, hogy mennyire vagy kedves, aranyos.. Ha ezek stimmelnek nálad lehet, hogy megpróbálnánk. Azért ha lenne fiú aki szeret abbahagynád a kocsmázást ? :) Ha rugalmas vagy és nem csak az elfogadást kéred a párodtól, hanem teszel is azért, hogy elfogadhatóbb legyél akkor jó eséllyel indulsz bárkinél.
2012. ápr. 10. 07:15
 14/28 anonim ***** válasza:
a lany naagy valoszinuseggel duci es kevesen foglalkoznak vele, vagy epp otthon nem kapott eleg tiszteletet/szeretetet igy gatlasos/erelyes tipus. en szemely szerint nem vonzodom az olyan lanyokhoz amit leirtal, de lehetnek meg kivetelek hisz nem ismerlek eloben.
2012. ápr. 10. 07:56
 15/28 anonim ***** válasza:
nem!
2012. ápr. 10. 08:44
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, utálom ha egy lány káromkodik, utálom a cigit, és utálom ha "elég rendesen iszik".

Kapásból 3 totál nőietlen dolog.

2012. ápr. 10. 09:45
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp.

Dohányzás, ivás és káromkodás mind kizáró ok.

2012. ápr. 10. 09:50
 18/28 anonim ***** válasza:
Az ivás és a káromkodás (utóbbi főleg) kiakaszt egy lány esetében, dohányozni én is dohányzom, és olvasni is szeretek. De az első kettő nagyon kiábrándító tud lenni. Ha az ivásban tud mértéket tartani és tudja hol a határ, az még nem lehet nagy probléma. De a káromkodástól a falra mászok...
2012. ápr. 10. 11:26
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon érdekesek és tanulságosak.

Képet? Miért, ha szép vagyok, akkor nem baj, ha csúnya akkor igen? Maradjunk a belső tulajdonságoknál.

Vicces, hogy ducinak gondolsz. Nem, duci semmiképp sem vagyok.

Melyik a legzavaróbb tulajdonság, és miért? (volt aki a cigit írta, van akinek más?)

És elfelejtettem kort kérni... pedig nagyon kíváncsi vagyok rá.

2012. ápr. 10. 11:30
 20/28 anonim ***** válasza:

Cigi nem zavar, a káromkodás, ivás, és hogy hobbid kocsmában elcseszni az időt... kiábrándító. Kicsit olyan leszbis beütésed van. Meg ahogy így elképzellek, külsőleg is fiús lehetsz. Sóval az én esetemben lehetne akármilyen szép arcod, az összkép továbbra is taszító, bocs. Jó pont, hogy olvasol, szeretsz beszélgetni, de azért, na... a negatívumok mellett eltörpül. Bocs, ha bántó voltam, nem annak szántam, csak őszinteség, amit mindenki megérdemel.

21F

2012. ápr. 10. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!