Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak? Szerető vagyok 4 hónapja. Ő nős, én férjnél vagyok. Többi lent.

Figyelt kérdés

Ő is keresett, én is kerestem valakit. Saját csapdámba estem bele...szerelmes lettem... azt mondja Ő is. Válni nem akar, egyenlőre. Szeretünk valakit, akkor nem vele szeretnénk lenni? Kértem, hogy olyanokat ne írnom, ami nem igaz. Rengeteget beszélgetünk, keveset találkozunk. Utolsó találkozásunk után ezt írta:Szeretlek! Tényleg TE vagy a legjobb Nő számomra!! Tetszel és hihetetlenül csodálatosan érzem Veled magam!!!! A baj, hogy otthon már gyanús vagyok. Ő otthon biztonságban van, de a házassága nem a legjobb. Az enyém még talán megmenthető. Mit tegyek? Szakítsak? Reménykedhetek? Csak komoly válaszokat várok. Elítélést nem kérek, érzem én azt magamtól is...

33/N

2012. ápr. 9. 23:15
1 2
 11/12 Gergo_30F ***** válasza:

gyerek van? ha igen, mindent meg kell próbálni.

ha nincs, végig kell gondolni, hogy ez a kapcsolat mitől lehet/lesz más, mint a mostani. a szavai szépek, de a tettei érnek ennyit? biztos vagy benne, hogy az igazi arcát látod, úgy, hogy most te vagy a jó, az asszony meg a rossz? akarsz így asszony lenni? meg tudsz majd bízni benne? magadban? komolyan azt hiszed, hogy nem lesznek hullámvölgyek mással?

33 vagy, könnyen 2 szék közé eshetsz, most akarod újrakezdeni? ismered a korodbéli kínálatot, kell az neked?

2012. ápr. 10. 10:40
 12/12 anonim ***** válasza:
ma 00:06 : Meghaltam! :DDD
2012. ápr. 10. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!