Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csináljak? Szerető vagyok 4 hónapja. Ő nős, én férjnél vagyok. Többi lent.
Ő is keresett, én is kerestem valakit. Saját csapdámba estem bele...szerelmes lettem... azt mondja Ő is. Válni nem akar, egyenlőre. Szeretünk valakit, akkor nem vele szeretnénk lenni? Kértem, hogy olyanokat ne írnom, ami nem igaz. Rengeteget beszélgetünk, keveset találkozunk. Utolsó találkozásunk után ezt írta:Szeretlek! Tényleg TE vagy a legjobb Nő számomra!! Tetszel és hihetetlenül csodálatosan érzem Veled magam!!!! A baj, hogy otthon már gyanús vagyok. Ő otthon biztonságban van, de a házassága nem a legjobb. Az enyém még talán megmenthető. Mit tegyek? Szakítsak? Reménykedhetek? Csak komoly válaszokat várok. Elítélést nem kérek, érzem én azt magamtól is...
33/N
Kérdezd meg a szeretődet, hogy hajlandó-e nyíltan összejönni veled. Ha nem, akkor felejtős.
Lehet, hogy a szeretősdi szemétség, de egy vacak házasságban bennmaradni, mert "kényelmes", meg hülyeség...
"A baj, hogy otthon már gyanús vagyok. "
Ez a mondat mindent elárul.Lehet akár szavanként is elemezgetni.
Szakíts,és lépj ki a házasságodból is!(ez lenne a jó megoldás szerintem,de kétség kívül a legnehezebb is)
"Az enyém még talán megmenthető."<->"Reménykedhetek?"
Ebből meg nekem az jön le,hogyha nincs ló,jó a szamár is.Ne akarj senkit "mentőmellénynek" használni,mert ők nem tárgyak,hanem érző lények...Persze nem akarom megmondani,mit csinálj meg mit ne,nem is tehetem..Ez csak a véleményem volt.A tanácsom meg már fentebb leírtam,ha azt megteszed,akkor aztán le a kalappal.
A srác NEM FOG ELJÖNNI OTTHONRÓL, HA CSAK A FELESÉGE KI NEM RÚGJA (vagy az asszony nem lép le előbb)
Túl biztos a dolog. És nem fogja feldobni. Vagy maradtok szeretők, vagy elváltok, de a házasságát nem fogja rátenni. Sztem te se tedd. nem azt mondom, hogy ne tarts szeretőt, csak jobban vigyázz otthon, mert két szék közül a padlóra fogsz esni.
Sok sikert a helyzet megoldásához!
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!