Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak? Szerető vagyok 4 hónapja. Ő nős, én férjnél vagyok. Többi lent.

Figyelt kérdés

Ő is keresett, én is kerestem valakit. Saját csapdámba estem bele...szerelmes lettem... azt mondja Ő is. Válni nem akar, egyenlőre. Szeretünk valakit, akkor nem vele szeretnénk lenni? Kértem, hogy olyanokat ne írnom, ami nem igaz. Rengeteget beszélgetünk, keveset találkozunk. Utolsó találkozásunk után ezt írta:Szeretlek! Tényleg TE vagy a legjobb Nő számomra!! Tetszel és hihetetlenül csodálatosan érzem Veled magam!!!! A baj, hogy otthon már gyanús vagyok. Ő otthon biztonságban van, de a házassága nem a legjobb. Az enyém még talán megmenthető. Mit tegyek? Szakítsak? Reménykedhetek? Csak komoly válaszokat várok. Elítélést nem kérek, érzem én azt magamtól is...

33/N

2012. ápr. 9. 23:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
két ribanc cösszeilletek
2012. ápr. 9. 23:16
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Szánalmas vagy. Mi a jó abban hogy tönkreteszel egy családot?
2012. ápr. 9. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Hozd rendbe a házasságod, és hagyd h ő is ezt tegye. Még csak el se válna miattad... szóval a szerelem elmúlik és nem teszitek tönkre se a magatok, se a párjaitok életét...
2012. ápr. 9. 23:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a szeretődet, hogy hajlandó-e nyíltan összejönni veled. Ha nem, akkor felejtős.

Lehet, hogy a szeretősdi szemétség, de egy vacak házasságban bennmaradni, mert "kényelmes", meg hülyeség...

2012. ápr. 9. 23:19
 5/12 anonim ***** válasza:
ecsém... 100ból 100 ilyen idétlenség rosszul sül el. az elején jó meg minden, de azok csak a mézes hetek, utána ugyis rájöttök, hogy ütitek egymást... és a végén nem marad semmid...
2012. ápr. 9. 23:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mindegy miket irkál,és mond,amíg együtt marad a feleségével ez csak üres fecsegés.Ritka amikor a férfi otthagyja a biztosat.Döntsd el mennyire fontos a házasságod is.Ha már csak nyűg,válj el,kezdj új életet.Ha a szeretőd is lép,együtt lesztek.Ha nem,keress egy normális független pasit.
2012. ápr. 9. 23:20
 7/12 anonim ***** válasza:

"A baj, hogy otthon már gyanús vagyok. "

Ez a mondat mindent elárul.Lehet akár szavanként is elemezgetni.

Szakíts,és lépj ki a házasságodból is!(ez lenne a jó megoldás szerintem,de kétség kívül a legnehezebb is)

"Az enyém még talán megmenthető."<->"Reménykedhetek?"

Ebből meg nekem az jön le,hogyha nincs ló,jó a szamár is.Ne akarj senkit "mentőmellénynek" használni,mert ők nem tárgyak,hanem érző lények...Persze nem akarom megmondani,mit csinálj meg mit ne,nem is tehetem..Ez csak a véleményem volt.A tanácsom meg már fentebb leírtam,ha azt megteszed,akkor aztán le a kalappal.

2012. ápr. 9. 23:27
 8/12 anonim ***** válasza:
gyerekek vannak? miért léptetek félre?
2012. ápr. 9. 23:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Te vagy az Juli? Szerintem Andrást válaszd, jobb arc mint az Attila!!!
2012. ápr. 10. 00:06
 10/12 anonim ***** válasza:

A srác NEM FOG ELJÖNNI OTTHONRÓL, HA CSAK A FELESÉGE KI NEM RÚGJA (vagy az asszony nem lép le előbb)

Túl biztos a dolog. És nem fogja feldobni. Vagy maradtok szeretők, vagy elváltok, de a házasságát nem fogja rátenni. Sztem te se tedd. nem azt mondom, hogy ne tarts szeretőt, csak jobban vigyázz otthon, mert két szék közül a padlóra fogsz esni.

Sok sikert a helyzet megoldásához!

20f

2012. ápr. 10. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!