Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önbizalomhiányosan tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányosan tényleg nem lehet pasit szerezni?

Figyelt kérdés
Semmi önbizalmam nincs, mert nem vagyok valami vékony, így azt hiszem, hogy ezért nem kellek senkinek. Valaki szerint meg azért nem, mert ha én nem szeretem magam, akkor más sem fog. Ez igaz? 17/L
2012. ápr. 9. 17:07
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Hjajj és megint jön az hogy, a nő csak akkor nő ha 50-55 kg körül cikázik...:S
2012. ápr. 9. 18:15
 22/39 anonim ***** válasza:

nem,a 40-50 közöttiek is nők,csak löksz rajtuk egyet hátulról és leesnek az ágyról,persze ez attól is függ hogy srác milyen:D

na de mindegy:)

kedves 20-as,nagyon irigyelem a párodat,igazi nőies testalkat és még az esze is a helyén!:)

2012. ápr. 9. 18:21
 23/39 A kérdező kommentje:
20-as, milyen jó lenne, ha többen gondolkodnának így :)))
2012. ápr. 9. 18:22
 24/39 anonim ***** válasza:

Szerezni lehet, de nem a megfelelőt. Mert ebben az önbizalomhiányos állapotban az ember 'nem normális' vagyis

ilyenkor

1. az önbizalomhiányos fél beérheti akárkivel, mert idővel lejjebb adhatja az igényeit, mondván ő csak ennyit érdemel

2. nem hiszi el a másiknak, hogy tényleg ő kell neki, ez későbbféltékenységben ütközhet ki

nem egészséges...

előbb magadat kell megszeretned, csak úgy találhatod meg aki téged szeret..

hidd el az se kényelmes, ha valaki szeret téged, te meg közben utálod magad...

2012. ápr. 9. 18:25
 25/39 anonim ***** válasza:
de kedves kérdező akkor Te miért nem gondolkozol úgy mint a drága 20-as?talán lehet hogy 1 hónapon belül párt találnál magadnak;)
2012. ápr. 9. 18:29
 26/39 A kérdező kommentje:
Mert nem olyan egyszerű, de igyekszem:)
2012. ápr. 9. 18:36
 27/39 anonim ***** válasza:
de lehet hogy azok között már megtalálnád akik írnak hogy nem ez a lényeg.minden alkalommal több lehetőség közül választhatnátok.
2012. ápr. 9. 18:40
 28/39 Lolita N válasza:

20 éves 170 cm magas, szemüveges , zöldeskék szemű,barna hajú,átlagos kinézetű főiskolás fiú vagyok. egyszerű , őszinte ,értelmes, megbízható - nak tartom magam. Hozzám hasonló lányt keresek ismerkedés céljából ,ami idővel komoly kapcsolattá is fordulhat. Régebben sportoltam (karate, úszás, jégkori, görkori, lovaglás, teniszezés , kerékpározás), jelenleg nem. Szeretem a zenét, PC-t, tuning autókat , de bármilyen témában nyitott vagyok.

Mostanában leköt a suli , inkább a barátaimmal találkozgattam. De ez mostanság már kevésnek tűnik , lány társaságra vágyom.

2012. ápr. 9. 19:24
 29/39 anonim ***** válasza:
jó a neved te fiú:D
2012. ápr. 9. 19:34
 30/39 Lolita N válasza:
Természetesen nem ez a nevem:-)
2012. ápr. 9. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!