Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Önbizalomhiányosan tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányosan tényleg nem lehet pasit szerezni?

Figyelt kérdés
Semmi önbizalmam nincs, mert nem vagyok valami vékony, így azt hiszem, hogy ezért nem kellek senkinek. Valaki szerint meg azért nem, mert ha én nem szeretem magam, akkor más sem fog. Ez igaz? 17/L
2012. ápr. 9. 17:07
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Kepet kerunk...kepet kerunk
2012. ápr. 9. 17:18
 12/39 anonim ***** válasza:
Ja egy súly/magasságod írjál már légy oly kedves :)
2012. ápr. 9. 17:20
 13/39 anonim ***** válasza:
igen az önbizalomhiány miatt.mert vannak olyan lányok akik nagyon jól néznek ki de olyan negatív hullám sugárzik belőlük hogy szóba se állnék velük,és vannak olyanok akik nem tökéletesek de olyan kisugárzásuk van hogy eldobom az agyam.
2012. ápr. 9. 17:25
 14/39 anonim ***** válasza:
Erre en vagyok jo pelda. Egy randim volt eletemben, a srac utana rogton keresett es azt mondta imadja, hogy ilyen eros a kisugarzasom, de en annyira nullanak ereztem magam a ducisagom miatt mellette, mert o elegge kigyurt volt, hogy inkabb szoba sem alltam vele tobbe.
2012. ápr. 9. 17:29
 15/39 A kérdező kommentje:
163 cm, 64 kiló vagyok, képet nem rakok fel...
2012. ápr. 9. 17:43
 16/39 anonim ***** válasza:
17:29-es.én nem egy olyan párt láttam már ahol a pasi izomagy volt és molett barátnője volt.az meg már több mint véletlen hogy én is edzésben vagyok és nekem is a telt lányok tetszenek,talán azért mert a nőies nőket szeretjük?nahát,még ez is előfordulhat:)
2012. ápr. 9. 17:48
 17/39 ASOT ***** válasza:
na...háát függ hogy milyen a csontszerkezeted meg ilyesmi..deeee az a 64 kg az szerintem nem kevés, akárhonnan is nézem....sorry...
2012. ápr. 9. 17:50
 18/39 A kérdező kommentje:
Ezt magamtól is tudom, ebben nem kell megerősíteni ;)
2012. ápr. 9. 17:51
 19/39 anonim ***** válasza:
és van olyan is aki szerint a magasságodhoz ez a súly pont jó,például szerintem.
2012. ápr. 9. 17:56
 20/39 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne légy önbizalomhiányos, sokan örülnének ha ilyen indexük lenne. Ne aggódj!!!!! Én ugyanez vagyok, csak 170 cm 74 kg, formás vagyok arànyos, és szeretem magam. :-) A pasim, aki gyúr, imádja, hogy női kinézetem van, nem vagyok fiús sovány... Az már leáldozott... ;-) bízz bennem, légy magabiztos!

Ja, és görcsösen pasit akarsz fogni magadnak, nem fog összejönni... Ne foglalkozz annyit vele, és mikor nem gondolsz rá, akkor jelentkezik a pasi. :-)

Sok sikert

20L

2012. ápr. 9. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!