Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiányosan tényleg nem lehet pasit szerezni?
Elképzelhető!
De ezzel többségben a fiúk küszködnek, mert a nők elvárják h mi kezdeményezzünk ugye....
De persze ez kihathat a kisugárzásodra is, és amilyen pofit vágsz hozzá az elijeszti a pasikat...vagy mert azt hiszed h akik közelednének csak gúnyolódni akarnak és szórakoznak...
Azért én azt megnézném h mennyire is vagy te "NEM vékony"
Igen, ha nincs önbizalmad, nincs merszed megszólítani mondjuk egy 17 éves fiút, ezért nincs még párkapcsolatod. Én hamarosan érettségizek, most szakítottam a pasimmal, nem szerettem már.
18/L (Ha kell még valamilyen tanács, írj rám privátban!)
Akkor tegyél érte, hogy vékony legyél és megjön az önbizalmad. Tapasztalat.
De ha dúskálni akkor sem fogsz benne, legalább vonzóbb leszel.
Viszont azt vésd az eszedbe, hogy őszinte boldog párkapcsolatod soha nem lesz így. Vagy most teszel ellene, vagy majd 20 év múlva mikor a poklok poklát fogod átélni, rájössz mennyire elbasztál mindent.
A súlyoddal kapcsolatos dolgokat bebeszéled magadnak,mert félsz.
1.kérdésre:tényleg nem.
2.kérdésre:igen,igaz.
26n
na figyelj ide!
ha felrax egy képet fejtől lefelé! Akkor kapsz majd 1000000 választ!
És akkor vagy tényleg nem lesz önbizalmad, vagy estére úgy megnő az önbizalmad, hogy holnap minden pasit leszólítasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!