Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van? A szituáció...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? A szituáció a következő.

Figyelt kérdés

Adott egy csávó, a neve legyen N. Jártam vele kb másfél éve, egy hónapig, majd vége lett. N.-nek utána volt egy 9 hónapos kapcsolata. Miután vége lett, kevertünk ismét egy hónapig (akkor feküdtem le vele először) és talált egy nőt magának, akiért ott hagyott. (NEM JÁRTUNK, ez fontos) Ezzel a lánnyal már kb 6 hónapja együtt van, de múlt héten vasárnap megcsalta. Velem. Azt mondta, h azért, mert jól esik neki a szex, viszont nem akar hobbyt csinálni abból, hogy megcsalja azt akit szeret. A kérdés: most akkor mi van? Tényleg szereti, vagy csak hiánya volt? (Kb. kéthetente találkoznak) Még megjegyzésként annyit, h azt mondta, h jó volt velem, de a legjobb a barátnőjével(a szex)

18/L

2009. jún. 17. 20:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csak megkivánta a szexet ennyi.
2009. jún. 17. 20:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
hülye vagy te is és a srác is :D
2009. jún. 17. 20:36
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi sem a barátnőjét nem szereti, sem téged.
 4/14 A kérdező kommentje:
2. hozzászoló: köszi! :)
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát most akkor az van, hogy mindketten kettyósok vagytok.
2009. jún. 17. 20:37
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát, aki képes megcsalni a barátnőjét, az nem szereti. Főleg akkor nem, ha a 3. fél az ex.

Ha valaki képes azt mondani, hogy: jó volt veled, de XY-nal jobb, az egy paraszt.

Szerintem most az van, hogy nem kéne foglalkoznod ezzel a fiúval, és a barátnőjének is rá kellene jönnie, hogy palira veszik, és dobnia kéne a srácot.

Ennyi a véleményem a szituációról.

2009. jún. 17. 20:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos,hogy a barátnőjét nem szereti,mert különben nem csalná meg.A másik meg,hogy ép biztos csk szex hiány avolt és te ép kapora jöttél.Ne hagyd magad kihasználni.eZ A pasi téged se és a bartnőjét se érdemli meg.
2009. jún. 17. 20:42
 8/14 A kérdező kommentje:
am eddig egyetlen barátnőjét se csalta meg, csak őt.
2009. jún. 17. 20:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Te sem vagy kutya, hogy belemész, miközben tudod,hogy van barátnője. Elég undorító.. tartsd tiszteletben, hogy Neki más van most. s ha már megcsalja, legalább ne veled. csak gratulálni tudok mindkettőtöknek.
2009. jún. 17. 21:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is csak a szex miatt volt veled!! Főleg ha mondta is h vele jobb...én vérig lennék sértve!!Mert nem kell ezt senki orrára kötni,nah mind1!!De te többet szeretnél tőle????
2009. jún. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!