Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom azzal a lánnyal aki az előző fiúmmal is megcsalt mit tegyek, hogy elfelejtsem? és azt a lányt mostmár lefogom ütn! ő tudta, hogy járunk!
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 11:36
11/14 anonim válasza:
szoval mar a masodik srac dugja meg azt a lanyt es mindketto ugymond "jart" veled? ebben biztos vagy?! nem lehet hogy valamit te ertettel felre? vagy csak ciganyok kozott elsz? valami nincs itt rendben :D vagy veled vagy mindenki massal
12/14 A kérdező kommentje:
1.max veled nincs rendben valami amúgy nagyon enm vagy vicces és nem értettem félre semmit és jó lenne ha nem itt cigányoznál kössz.
2012. ápr. 9. 12:35
13/14 anonim válasza:
vannak ilyen ordas qrvák, engem is összehozott párral a sors, de szerencsére eddig nem volt baj:)
14/14 anonim válasza:
Jó lehet elírta kicsit a kérdést és? -.- Ha van egykis agyad fel lehet fogni. Volt a krédezőnek 2 pasija, mindkettő ugyanazzal csalta meg. AZ exe is, és a mostani barátja is.
Kérdező, én elég agresszív vagyok, de úgy elkapnám suli után a csajt hogy nemigaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!