Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy megcsalt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy megcsalt?

Figyelt kérdés

2éve vagyunk együtt a párommal, én 20, ő pedig 23éves..

Még tanulok, jövőre végzek, így tervezzük az összeköltözést!

Történt tavaly nyáron,hogy teljesen "felfordult" a kapcsolatunk.. elkezdett bulizni, kondizni járt, ide-oda a haverokkal.. így "szüneteltettük"az egészet.. tartott ez a se veled,se nélküled kapcsolat kb 2hónapig, megbeszéltük a dolgokat, azóta megváltozott, és minden rendben..!

Felmerül bennem folyamatosan a kérdés..Mi van akkor, ha a bulizásai folytán félrelépett? Nem tudom meg soha, hogy mi történt? Mi van, ha valaki a hátam mögött nevet rajtam,hogy mekkora egy pancser vagyok,hogy a párom mással volt? Mondtam neki is,hogy zavar a dolog. Ő erre annyit mond,hogy ha megcsalna, akkor nem lenne velem..

Nem tudom,teljesen össze vagyok keveredve.. nem akarok bajt, mert már minden jó, tényleg,érzem,hogy szeret, de ha összeköltözünk.. akkor hogy éljek így vele!?!?!?!?!?

Senkinek nem tudom "kisírni" magam,azért írtam ide..

2012. ápr. 1. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne kombinálj addig, amíg nincs bizonyítékod, különben rövid úton idegroncs lesz belőled.
2012. ápr. 1. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fiatal vagy még és ő is. Beszélgessetek el arról, hogy mennyit akar még ő vagy te bulizni meg az élményeket keresni, mert ha erre van igény, akkor ezt az összeköltözés témát nem kéne erőltetni.

Hogy mást kipróbált-e azt sose fogod megtudni, de nincs is jelentősége (amúgy szerintem lehet és a csaj sokkal rosszabb volt nálad :P)

Ha ő most is mást kefélgetne, akkor nagyon bizonytalan lenne az összeköltözést illetően, szerintem több mint valószínű, hogy nincs senkije.

2012. ápr. 1. 20:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van,és abban is,hogy idegroncs lesz belőlem.. folyamatosan ezen agyalok,hónapok óta, kérdezgeti,hogy mi baj, akkor próbálok mosolyt tenni az arcomra, de nem tudom ezt kiverni a fejemből..
2012. ápr. 1. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ezen tavaly nyár óta se tudtad túltenni magad,akkor soha!
2012. ápr. 1. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Egy kérdésem van! A lányok miért mindíg az ilyen bulizós, gyúrós férfiakra buknak. Miért nem az igazi értékeket nézik a nők? Egy ilyen ember mivel jobb egy rendes megértő és esetleg nem olyan menőzős nagycsávótól?

Erre válaszoljál már kedves kérdező! Az itt leírtak alapján az tudom mondani, hogy társnak nem ilyen embert kell választani, aki nem kiszámítható. Egyszer így viselkedik, másszor meg úgy.

Én már stabil kapcsolatban vagyok, de sohasem értettem meg fiatal koromban, hogy engem miért nem vettek észre a nők. Én biztos nem okoztam volna bizonytalanságot, rosszat egy nőnek sem. Az baj, hogy én ilyen voltam huszonévesen?

2012. ápr. 1. 20:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Mindenki változik ilyen fiatalon, és az a jó ha sokmindent kiróbálsz, mert utána a kiváncsiság már nem fog belevinni minden hülyeségbe.

Én is gyúrtam meg buliztam is sokat, mégis normális vagyok.

2012. ápr. 1. 20:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Én nem a bulizós, gyúrós pasikra bukok, és ezért ért meglepetés kép ,hogy ő ezt csinálta.. akkoriban minden felhő összecsapott fölötte, elküldték a munkahelyéről, mert leépítés volt, és ő ment oda utoljára, meghalt a dédimamája, anyukája kiment külföldre.. teljesen magába fordult, így kezdte el (és fejezte be) a kb 2 hónapig tartó "bohém" életét..

2012. ápr. 1. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
5/7-es, én is így voltam, mint te!Sajnos a pasik a plázaqurvákat keresik, a normális nőkön átnéznek, ezt tapasztalatból tudom...ez van!
2012. ápr. 15. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!