Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micsináljak hogy elfelejtsem hogy megcsalt?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom elfelejteni hogy megcsalt elhagyni nem akarom hiszem imádom.Micsináljak?Anyiszor eszembe jut ez a dolog..:S ő 15 éves én 13 ,2010. júl. 1. 09:13
1/10 anonim válasza:
Csak fogom a fejem,hogy micsoda problémája van egy 13 éves kiscsajnak...
2/10 anonim válasza:
:DDD szegénykém:D még nagyon fiatal vagy!Várj még 2-3 évet a pasizással és akkor nem fognak megcsalni..
3/10 A kérdező kommentje:
8 hónapja wagyunk együtt nagyon szeretem nem fogom hagyni..és 13 évesen mért ne lehetne ilyen bajom?
2010. júl. 1. 09:22
4/10 anonim válasza:
Tehát 12 éves korod után kezdtél el "pasizni"? Világvége. ... Ha tudsz, bocsáss meg neki-de ezt elfelejteni soha nem fogod, ha meg nem tudsz megbocsájtani, hát akko fel is út, le is út. Van még más fiú is a világon.
5/10 anonim válasza:
Hát ha ő csalt meg téged akkor hagyd ott!
6/10 anonim válasza:
13 évesen még elég fiatalka vagy ahoz, hogy pasid legyen! Ne csodálkozz, ha 15 évesen inkább a saját korosztálya érdekli. És mégis, hogyan csalt meg? Adott egy szájrapuszit egy másik lánynak?
7/10 A kérdező kommentje:
a lány addig baszogatta amíg le nem ment a barátom hozzá aztán bugyiba wolt tévéztek.. a lábát simogatta a csajnak meg ott is... utána talizott welem aztán csaj megint vissza hívta tévéztek közbe simogatta és a csaj kevette a bugyiját majd magára akarta húzni mondta a csaj a barátomnak h nem fogom meg tudni de a barátom elment a csajtól és mondta h neki h ezt nem csinálja mert szeret..
2010. júl. 1. 09:39
9/10 anonim válasza:
Sajna ez van, lassan már óvodában kezdődik...
A kérdezőnek: Ha jól érzitek magatokat együtt, akkor bocsáss meg neki, beszéljétek meg mindenképpen, mert ha nem beszéltek róla, akkor csak rosszabb lesz. Tudom ez fájni fog, de nem ő az utolsó pasi az életedben, próbáld meg magadban végiggondolni, hogy 13(!) éves vagy, előtted az élet, még sok szép dolog vár rád, ha úgy alakul, ne ragaszkodj hozzá minden áron. Nehéz dolog manapság fiatalnak lenni, el sem merem képzelni, hogy mi lesz pár generációval később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!