Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a csajok általába az olyan srácokat (16felett), akiknek még nem volt barátnőjük?
Figyelt kérdés
2009. jún. 17. 17:33
1/9 anonim válasza:
általában a ribancok szokták lenézni őket...mert cikisnek tartják h még szűz
2/9 anonim válasza:
Ha 16 körüliek a csajok, akkor már szeretnének valaki határozott fazon mellett villogni, ezért. Ha meg nem volt csajod, nagy szájad lehet, de még nem bizonyítottál a szemükben... Keress nagyjából egy 10-essel idősebbet, ess át a tűzkeresztségen, és meglepődsz, mennyien érdeklődnek majd irántad...
3/9 anonim válasza:
mint a sracok a lanyokat akiknek meg nem volt baratjuk...nincs ilyen skala szerintem...
4/9 anonim válasza:
rosszul olvastam, bocsiiiiiii!
hat szerintem is azert amit az elozok irtak...villogni akarnak, azt hiszik attol "meno" valaki hogy 16 evesen mar nem szuz...pedig ez marhasag. ha ilyennel talalkozol ne torodj vele...
5/9 anonim válasza:
Mert menő, ha több pasival vagy, menő ha egy bizonyos kor után nem vagy szűz, menő a szex mert van és kész, menő mert a társadalom ilyen lett.
Legyél te a kivétel, nem biztos, hogy az a jó ami menő, és amit mások mondanak. Egyébként "ribancok" és kész.
7/9 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek az ilyen kis "ártatlan" fiúk.D:P 17L
8/9 A kérdező kommentje:
Szeretlek, szióka.
2009. jún. 17. 18:54
9/9 anonim válasza:
Nekem van barátom is, de a haverja, aki nekem is szintén haverom, az én szememben nagyon értékes. Nem volt még barátnője, mert olyan a természete hogy csak azzal kedves aki megérdemli, így hát nem nagyon talált senkit:D Viszont én inkább felnézek rá. Nem azért mert nem volt még barátnője, hanem azért mert egy különleges fiú, olyan más, mint a többi. Elvont. Sokszor nem is tudom megérteni. De pont ez benne a klassz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!