Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a szüleimnek? Mi lelte őket?
A lényeg az,hogy van barátnőm 4hónapja, de távkapcsolatban élünk (60km),tehát minden hétvégén tudunk csak találkozni,vagy 2 hetente. Anyuék tökre örülnék,de néha mikor igy mondom nekik,hogy megyek vele találkozni,vagy valami,akkor igy elvannak,hogy jaaaj már megint? Mégis,hogy magyarázzam el nekik,hogy nekem ez az egész fontos dolog?Tényleg nagyon szeretem a lányt. Még azt sem igazán mondhatják,hogy drága,vagy fizetniük kell,mert eddig mindig a saját pénzemből utaztam,nagyon ritkán kértem 1 kis + pénzt. Valami ötlet?
17F
elso: az a bajuk h kerdezo mindig is anyuci pici fia volt, akit szeretett, es most keptelenek elhinni h baratnoje van, es allandoan arrol faggatjak, es ugy kezelik ot mintha a sajat gyermekuk lenne. lanynak is kinyaljak a segget, ahogy a kerdezonek, amit nem nagyon szeretne.
jol mondom kerdezo?:D
"vagy fizetniük kell"
"mert eddig mindig a saját pénzemből utaztam"
és ezt a pénzt kitől kaptad? :D
Hát,igen. Kb erről van szó. Nemtudom mit vannak úgy oda. 1x elvannak,hogy jaaj ez természetes dolog,ez az élet rendje,aztán meg jaj,már megint mész?
A pénz az az enyém, nem ők adták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!