Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszek nektek lányok?

Figyelt kérdés

kívancsi vagyok rá

ha igen miért nem?

[link]

2012. ápr. 7. 14:44
1 2
 11/17 ASOT ***** válasza:
100%
a helyedben a mai világban nem öltözködnék Politikusosan! Mert a végén még nemhogy a nők elutasítanak de 3x beléd is rúgnak!
2012. ápr. 7. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:

szedd ki a szemedből azt az izét,

menj el futni és kondizni

az se hátrány,ha valaki egyetemen vagy fősulin tanul,mert az értelem egy vonzó tulajdonság

2012. ápr. 7. 18:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tetszek, hanem tetszem.

Sosem vonzottak az olyan fiúk, akik nem tudják használni helyesen az anyanyelvüket.

Szánalmasnak tartom, hogy itt turbózod az egódat.

Nekem abszolút nem vagy az esetem.

Én is ajánlanám a sportot, és egy helyesírás korrepetálást.

17/L

2012. ápr. 8. 00:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Bottal se nyúlnék hozzád...
2012. ápr. 9. 21:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Extrém szarul nézel ki..:S főleg az a szög a füledbe...'fúj'
2012. ápr. 9. 21:57
 16/17 anonim ***** válasza:
A piercinget nem neked találták ki. Amúgy nem rossz, sokat ki lehetne hozni belőled.
2012. ápr. 9. 22:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Tehát. Nekem személy szerint tetszik a szemöldökpiercinged. Ez szinte minden srácon tetszik nekem. A fülbevaló szintén tetszik. Ezek nélkül esélyt se látnék, hogy esetleg lenne köztünk valami. Bár nekem nem vagy az esetem, de nem nézel ki rosszul. Kicsit egoistának és nagyszájúnak tűnsz (nem tudom miért), ha ez így van, akkor még jobban veszítesz a vonzerődből. Ha túl félénk vagy (amit kétlek a kép alapján) akkor az meg végképp nem jó. Ahogy mondtam, nem vagy az esetem, de azért leírom a pontozásodat (1-10ig):

Arc: 7 (kicsit túl pufi,de amúgy jó lenne)

Haj: 8 (hozzád illik)

Test: 5 (amennyit látok belőle)

Ha jobban akarsz kinézni, akkor csak azt tudom ajánlani, hogy izmosodj, fogyj egy kicsit! Ha az arcod kicsit karcsúbb volna, akkor helyes lennél, és a testednek is jól jönne egy kis izmosodás.:) Ha ezen változtatsz, akkor sztem jó vagy! 19/L

2012. ápr. 9. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!