Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns lányok! Nektek jó is, hogy dominánsak vagytok a kapcsolatban, vagy csak így jött ki?
Szerintem ez helyzetfüggő. Én semilyen helyzetben nem szeretem, ha kicsúszik a kezemből az irányítás, de van olyan, hogy jó, ha a másik irányít.
Ha elég határozott a férfi, akkor nem kell hagyni érvényesülni, mert érvényesül magától. A legjobb az, ha egyenrangúak a felek, nehéz úgy fenntartani egy kapcsolatot, ha az egyik megeszi a másikat reggelire ..
19L
Csak akkor szeretek dominálni, ha a barátom bizonytalan és kétségek közé kerül. Máskor sosem veszem ki a kezéből a gyeplőt. :)
23
Én azt tapasztaltam, hogy ha férfi domináns akkor előbb utóbb a nő is az akar lenni.
Ez egy örök harc férfi és nő között. Akkor kiegyensúlyozott egy kapcsolat, ha ezt a felek elismerik.
Akár az is működik, ha egyik dologban a férfi a másikban a nő a dominánsabb.
Én mindig Domináns voltam. Csak gyerekként nem tudtam ez mit jelent.
Mindig minden fiúmat irányítani akartam.
Köszönöm az érdeklődést!
Igen, jól érzem magam.
A párkapcsolataim össze vissza alakultak az életemben.
Mint mindenki másnak.
32 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!