Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom "nyomoz" utánam! Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom "nyomoz" utánam! Hogyan reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Nem régen volt egy balhénk amiatt, hogy túl féltékeny vagyok. Gyakorlatilag választás elé kerültem, hogy vagy változok, vagy külön folytatjuk az utunkat. Ezt sikerült megbeszélnünk, én nem féltékenykedek annyit, ha ő kevésbé kerül félreérthető helyzetekbe, stb. A lényeg, hogy azóta én azt hittem nagyon jó a kapcsolatunk.

Sokszor kölcsönadom páromnak a laptopomat, vagy telefonomat, mert az enyémen van wifi, de sosem gondoltam volna, hogy ezzel visszaélne.

A múltkor nem túl józan állapotában elárulta, hogy olvasgatta az üzeneteimet és talált olyat, ami neki nem tetszett úgyhogy ki van bukva. Egy ártatlan poénkodós chatelésről volt szó gyerekkori baráttal, szóval nem is gondoltam, hogy ebből baj lehetne. Ezen csak nevettem, de azon nem tudok, hogy túrt a cuccaimban. A minap megint bejelentkezve maradtam, nincs titkolni valóm előtte, aztán ahogy rápillantottam feltűnt, hogy megint az én üzeneteim között túr.

Megnézi az sms-eimet, az e-mailjeimet, a hívólistámat, facebook üzeneteimet, mindent. Én ettől kivagyok. Nem találhat semmi olyat, ami rossz fényt vethetne a kapcsolatunkra, de hihetetlenül idegesít, hogy ennyire nem bízik bennem.

Nem mondom nekem is fordult már meg a fejemben, hogy beleolvashatnék az üzeneteibe, de nem... Ha valamit rejteget, azt nem így akarom megtudni.

Magyarázatot nem igazán tudott adni arra, hogy miért kutakodik. Annyit mondott, hogy nem akar elveszíteni és biztos akar abban lenni, hogy nincs más. De akkor kérdem én... Én vagyok a beteges féltékeny, amiért majdnem szakítottunk? Nem értem. :(

Ti hogyan reagálnátok, avagy reagáltatok, ha voltatok már ilyen helyzetben? Titeket nem idegesít az, ha intim szféra 0?

2012. ápr. 6. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

off:

fel ev utan mar problemaitok vannak, es ossze akartok koltozni? Milyen hosszu kapcsolatot tervezel vele?

2012. ápr. 7. 09:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Egyelőre egyetemisták vagyunk, így összeköltözés szóba sem került, de hosszútávra tervezünk mindketten. Amikor összejöttünk már tudtam, hogy nehéz dolgom lesz (fiatalabb nálam), de úgy gondoltam, hogy ezt fel tudom vállalni.

Nem vagyok annak a híve, hogy minden veszekedés után szakítsunk, aztán majd békülünk, vagy nem. Én a környezetemben (szüleimen, dédszüleimen) láttam olyan problémákat, amiről mindenki azt hitte, hogy megoldhatatlan és végül a szeretet még is átvitte őket valahogy az akadályokon és együtt vannak a mai napig, avagy dédimék esetében együtt haltak meg, pedig nem volt könnyű életük, ergo én úgy érzem, hogy szeretem annyira a páromat, hogy nem fogom valami "apróságért" azonnal otthagyni, megpróbálok küzdeni érte. Azért, hogy változzon! Minden kapcsolatban kell simulni a másikhoz, alkalmazkodni, nálunk ez kicsit döcögősen megy, de bízom benne, hogy belejövünk. Ha nagyon nem fog menni, vagy az agyamra megy ezzel, akkor még mindig elgondolkodhatok azon az opción, hogy legyen vége. Egyelőre még érzek magamban annyi erőt, hogy harcoljak érte, mert nagyon szeretem, csak hát vannak ilyen fura dolgai, amit nem mindig tudok hova tenni. Sokszor ráfogom a korára inkább. Egyébként érzem rajta, hogy ő is nagyon szeret engem, de hogy ez a kutakodás honnan jött neki, egyszerűen nem tudom.

Azért tettem fel a kérdést, mert olvastam itt már olyan kérdéseket, akiknél teljesen oké, ha a párjuk turkál és kíváncsi voltam, hogy én lógok-e ki a sorból, hogy nekem azért kellene ennyi intim szféra!?

2012. ápr. 7. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy meg akarja mutatni, milyen érzés egy féltékenykedővel élni.
2012. ápr. 22. 10:34
 14/14 anonim válasza:

én csak annyit mondok, ha valaki komolyan tervez valakivel, nagyon gyorsan ejteni kell az ilyen "gyerekkori barát" cimű fiú/lány barátokat, ugyanis férfi-nő barátság nincs, bárki bármit mond!!!

azért kell ejteni, mert előbb utóbb előjönnek ezek a dolgok, amiket leírtál, a másik dolgok, ami még ennél is fontosabb, hogy nem a barátaiddal fogod leélni az életedet, hanem vele, a pároddal!!!!

én soha nem voltam ennek a híve, hogy fenntartsak olyan emberekkel kapcsolatot, akik miatt később csak a baj lehet!!

nem azt mondom, hogy hagyjál ott minden barátodat, lányokkal persze barátkozz, de ha komolyan tervezel vele, nincs szükséged sem az ilyen fiú haverokra!

2012. ápr. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!