Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit lépnétek? Hogyan reagálnátok?
Figyelt kérdés
A barátom ma közölte velem h nyár elején kiköltözik bulgáriába.
Vagyis nem fogjuk tudni tartani a kapcsolatot ugyanis nincs fent
semmien közöségi oldalon...
Engem nagyon megrázott a hír
Nem olyanná régóta vagyunk együtt 4 hónapja ( de 1,5 éve szeretem)
2012. ápr. 2. 18:35
1/10 anonim válasza:
Egy ismerősöm ugyanígy volt, mint most te. A barátja kiment Olaszba pár hétre/hónapra, már nem tudom. De együtt maradtak. Mondjuk náluk előtte sem volt minden rendben, meg utána sem... Amúgy email, sms (igaz roaming), skpye, msn...
2/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán szokott gépezni mert nem szeret vagy ha gépezik akkor t yaoit olvas ès ennyi...
2012. ápr. 2. 18:42
3/10 anonim válasza:
akkor a telefon már szóba sem jöhet illetve a skype...
4/10 anonim válasza:
Dolgozni megy ki? "Csak" a nyárra, vagy határozatlan időre?
5/10 A kérdező kommentje:
Munka miatt kiköltözik
Ès ki tudja talán igen, végleg...
2012. ápr. 2. 18:50
6/10 anonim válasza:
hagyd a fenébe ha csak most közli veled akkor nem érdekli mi van veled. Gondolom nem tegnap kezdte el tervezni, hogy kimegy. Neked ezt miért nem mondta az elején?
7/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta h 1 hónappal ezelött derült ki h kimegy az anyjával
Am ö 19 én 16
Ès én kiutaztam angliába 1 hétre ès nem akarta előtte elmondani mert nem akarta elrontani az utazásomat...
2012. ápr. 2. 19:39
8/10 anonim válasza:
Hidd el nem fog vissza jönni.És ha vissza is jön olyan fiatalok vagytok találtok nagyon hamar mást. Élvezd az életet nem kell lekötni magad ilyen fiatalon.
9/10 A kérdező kommentje:
Lehet h nem kell, de nagyon szeretem :)
Ès nélküle már nem lesz ugyanaz...
2012. ápr. 2. 19:49
10/10 anonim válasza:
Nézd a szerelem hiábavaló ha nincs itt akit szeretsz, sőt ha nem biztos, hogy visszajön akkor pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!