Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi akinek csúnya a barátnője smink nélkül, vasalatlan hajjal? Bővebben
Arra gondolok, hogy a barátnőtök nem éppen olyan szép reggel, smink nélkül, vasalatlan hajjal, mint mikor szépen felöltözik, kisminkeli magát, megcsinálja a haját? Persze ettől még biztos hogy szeretitek őket, de azért gondolom ti is látjátok a különbséget. Ilyenkor nem ábrándultok ki egy picit belőle.
Olyan válasz nem nagyon érdekel, hogy az "én barátnőm smink nélkül gyönyörűbb" etc.
Köszi a válaszokat.
Bocs, de az én barátnőm nem használ sminket... többek között ezért is imponált nekem nagyon! Mer önmaga lenni!
Mondjuk ő nagyon szép lány, szóval neki felesleges is a smink.
Mert szerinted te reggelente borostás fejjel, kócosan, csipás szemekkel, borotválatlanul nem vagy kiábrándító a barátnőd számára? Szerinted ez nem ugyanaz a kategória?
Ember! Ha ennyire a külsőségekre mész, én azt mondom, neked teljesen felesleges a kapcsolat. Ne erőltesd! Majd ha egy kicsit felnősz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!