1/7 anonim válasza:
Nem csúnya, bár nehéz csak a sminkről véleményt mondani, viszont szerintem szépek azok a szemek :D
2/7 anonim válasza:
Nem csúnya, de nyilván az arctípustól is függ.
Lehet, hogy teszemazt a barátnődnek nagyon jól áll, de neked már nem lenne olyan jó.
Ki kell próbálni, akkor kiderül ;)
3/7 anonim válasza:
Maga a smink nem rossz. Embertől függ hogy jól áll-e neki
4/7 anonim válasza:
Nemrossz!Még van mit gyakorolni,de jó úton haladsz:)
5/7 anonim válasza:
jobb lenne, ha ezüstösebb lenne a fehér része, vagy világosabb, és nem csak egy csík, hanem az egész szemhéj árnyékolva lenne. Tehát a csukott szem felső részére is tegyél árnyékot.
Egyébként csini, a szemed is szép.
6/7 Izabell válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszik. Kép alapján meg nagyon kiemeli a szép barna szemed!
18/L
7/7 anonim válasza:
Szerintem is jó, semmi durva szín, vagy feltűnő szemkihúzás, vagy ilyesmi, szerintem ez még a szolid sminkbe tartozik.
De mi az a szőrcsomó a 2 szemöldöke közt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!