Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted ők milyenek smink...

Szerinted ők milyenek smink nélkül? Kép

Figyelt kérdés

átlagos, szép vagy csúnya?

[link]

[link]

[link]

2012. ápr. 4. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Eva átlagos,Pamela pedig már kora miatt csúnya a sok ránc,alapozó és plasztika miatt.
2012. ápr. 4. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
igen eva sztem is átlagos, pamela meg már nem fiatal. Csak eva olyan szép kisminkelve, de mikor megláttam nélküle csalódtam hogy nem szép :S
2012. ápr. 4. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Eva nem szép? Jól láttam, hogy ezt írtad?

Nem szeretnék amúgy senkit sem sértegetni, de a legszebb smink meg ékszer mindig a mosoly és a személyiség.

Én több olyan embert ismerek, akik kinézetre olyan átlagosak, de azért mert kedvesek, mosolygósak, figyelmesek, sokkal többen szeretik őket, mint az ilyen hűvös szépségeket.

Mellesleg szerintem mindenki szép. Szerintem ha valaki ápolt, egészséges és figyel magára akkor az már elegendő a szépséghez. De nyilván vannak páran, akik kiemelkednek ebből az átlagból is, ők talán szerencsések, talán nem, attól függ, hogy mihez kezdenek ezzel, illetve az élet miket hoz eléjük.

Szóval így képről szerintem ezeket nem lehet annyira mélyre menően eldönteni. De az, hogy Eva nem lenne szép smink nélkül az elég túlzás. Én is inkább azt mondom, hogy átlagos.

2012. ápr. 4. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Eva Longoria smink nélkül is szép. egyszerűen szépek a vonásai.
2012. ápr. 4. 20:03
 5/8 A kérdező kommentje:
Vonásai szépek, de más az arca mint sminkkel.
2012. ápr. 4. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem Longoria szebb mint sok fiatal csaj...Nincs vele semmi baj!
2012. ápr. 4. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdező 30 fölött mit vársz???? Ne hasonlítsuk már össze egy huszonévessel. Ekkor már senkinek az arca sem ragyog úgy mint egy fiatalnak.
2012. ápr. 5. 07:53
 8/8 anonim ***** válasza:
eva longoria nekem kisminkelve sem tetszik.
2012. máj. 1. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!