Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket mennyire zavar, ha a lány, akivel jártok, teljesen máshogy néz ki smink nélkül, mint kisminkelve?
Tegyük fel először alszotok együtt, és reggel meglátod, hogy teljesen más az arca. Teljesen más a haja... Nem tökéletes rajta szinte semmi. Mit szólnátok? Vagy ez nem olyan nagy baj? :/
18L
Köszi a válaszokat!
Csak a lányok tudnak magukról ilyen butaságot mondani, hogy smink nélkül "nem tökéletes rajta szinte semmi"...
Az én barátnőm szinte soha nem sminkeli magát, nekem mellesleg ez önmagában is egy rokonszenves vonás. Nagyon szépnek tartom smink nélkül is.
nekem ez egyfajta mánia. félre ne értsetek, nem vagyok ilyen rózsaszín cicalány... csak egyszerűen, megszokássá vált, hogy minden reggel 2-2és fél órát bíbelődök a sminkeléssel, a hajvasalással... :/ és egy fiú elött meg még jobban rápörgök erre, nehogy kicsit "kopottabban" lásson, meg ilyenek...
Köszi, a válaszokat!
igen zavar:)
Inkább akkor huzzál zacskót a fejedre!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!