Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Zavar, ha valakin túl sok a...

Zavar, ha valakin túl sok a smink?

Figyelt kérdés

Úgy értem nem alkalomhoz illően van kifestve,vagy szimplán annyi festék van rajta,hogy már szúrja a szemed.És ilyen esetben pl.ha ismerősöd készít magának extrém sminket és neked nem tetszik szólsz neki megmondod vagy hallgatsz?

Köszi,szép délutánt!

2010. júl. 19. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Hát nekem elég természetellenes mikor olyan lányokat látok, hogy mikor nevet repedezik az alapozója:S ez már undorító.szerintem ha valaki természetesen sminkeli magát az sokkal szebb. azt meg végképp nem értem,hogy ha valaki pattanásos és arra keni rá az alapozót-na hát ha mostmár van pénze alapozóra,akkor miért nem tünteti el inkább a pattanást-alapozótól mégcsak rosszabb lesz,tönkreteszi a bőrét vele:S bár megértem a helyzetét így is..

ha ismerősöm megkérdezi tőlem,hogy tetszik e nekem a sminkje akkor finoman megmondom neki(ha nem tetszik persze),hogy bocs nem ,ez nem az én stílusom de ha neked tetszik akkor ok :D

ja és akiken olyan vakolat van az arcán,hogy kenni lehetne azokra kíváncsi lennék hogy néz ki smink nélkül;) tudod a smink csodákra képes:D csak meg kell nézni a sok világsztárt, persze az a sztárok képein még readásként retusálnak is nem is kicsit...

Köszi neked is szép délutánt!:):D

2010. júl. 19. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem érdekel. Nem tartom szépnek, és magamnak próbálom elkerülni a töménytelen mennyiségű sminket, de nem érdekel, hogy más mit csinál. Ha kérdezi a vélemyénem, elmondom.
2010. júl. 19. 17:00
 3/3 anonim válasza:
100%

Szerintem feltűnést kelt, csak ennyi de ha ez a célja hát csinálja.

Az első válaszolónak csak annyit, hogy akinek meg van rá a hajlama az akármit kenhet az arcára az ugyan el nem múlik.Tapasztalatból mondom mert már 30 éves vagyok voltam 3 bőrgyógyásznál én aztán tényleg mindent kipróbáltam ami csak létezi erre a célra de semmi. azt mondták majd szülés után de az se segített. Azt mondta a börgyógyász: ne kávézzak ne fogyasszak alkoholt, ne egyek fűszerest, és ne egyek zsírosat. Jaaaaa akkor minek éljek?

És fiatalabb koromban én is kentem alapozóval mert rettentően zavart.

2010. júl. 19. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!