Zavar, ha valakin túl sok a smink?
Úgy értem nem alkalomhoz illően van kifestve,vagy szimplán annyi festék van rajta,hogy már szúrja a szemed.És ilyen esetben pl.ha ismerősöd készít magának extrém sminket és neked nem tetszik szólsz neki megmondod vagy hallgatsz?
Köszi,szép délutánt!
Hát nekem elég természetellenes mikor olyan lányokat látok, hogy mikor nevet repedezik az alapozója:S ez már undorító.szerintem ha valaki természetesen sminkeli magát az sokkal szebb. azt meg végképp nem értem,hogy ha valaki pattanásos és arra keni rá az alapozót-na hát ha mostmár van pénze alapozóra,akkor miért nem tünteti el inkább a pattanást-alapozótól mégcsak rosszabb lesz,tönkreteszi a bőrét vele:S bár megértem a helyzetét így is..
ha ismerősöm megkérdezi tőlem,hogy tetszik e nekem a sminkje akkor finoman megmondom neki(ha nem tetszik persze),hogy bocs nem ,ez nem az én stílusom de ha neked tetszik akkor ok :D
ja és akiken olyan vakolat van az arcán,hogy kenni lehetne azokra kíváncsi lennék hogy néz ki smink nélkül;) tudod a smink csodákra képes:D csak meg kell nézni a sok világsztárt, persze az a sztárok képein még readásként retusálnak is nem is kicsit...
Köszi neked is szép délutánt!:):D
Szerintem feltűnést kelt, csak ennyi de ha ez a célja hát csinálja.
Az első válaszolónak csak annyit, hogy akinek meg van rá a hajlama az akármit kenhet az arcára az ugyan el nem múlik.Tapasztalatból mondom mert már 30 éves vagyok voltam 3 bőrgyógyásznál én aztán tényleg mindent kipróbáltam ami csak létezi erre a célra de semmi. azt mondták majd szülés után de az se segített. Azt mondta a börgyógyász: ne kávézzak ne fogyasszak alkoholt, ne egyek fűszerest, és ne egyek zsírosat. Jaaaaa akkor minek éljek?
És fiatalabb koromban én is kentem alapozóval mert rettentően zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!