Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van a cigány haverokból! Van nekem ehhez jogom?
A párom félig roma de iszonyatosan normális rendes család,nem bűnöznek dolgoznak mint egy magyar család!
Tudom hogy az ember a családját nem választhatja meg de a barátait igen!!
Az eset a következő, ma jöttünk az utcán tőlük kísért engem haza, és akkor mondja menjünk már oda hadd köszönjön, és akkor vagy 5-6 fiút ott végig puszilgatott mert hogy az egyik most szabadult (hmm) na mindegy mondtam neki elegem van ebből!!!Én ezt így nem akarom, kifejezetten az a kör egy nagy bűnbanda, a barátomat is imádják ha van pénze de amúgy lesz@rják! Mit tegyek??Van jogom hogy választás elé állítsam??? Nem azt mondom hogy fordítsa el a fejét de mi sorja itt puszilgatni meg nagyon jóba lenni velük??!!
"Na,szebb jövőt...Ez a véleményem."
Nevetséges ez a szebb jövőt szlogen, ugyanis nem attól lesz szebb a jövőd hogy egy gyakori kérdések vagy ehhez hasonló oldalra, oda biggyeszted ezt a kis szlogent...Tenni is kéne érte barátom, de ahhoz a legtöbb ember gyáva.
Ha rá hagyod a választást, akkor mi változik? Semmi. Ugyanúgy találkozni fog a haverokkal. Lehet, hogy a srác és a családja jól szituált, de ugye, madarat tolláról, embert barátjáról.
Én találkoztam jószívű cigány családdal, nagyon rendesek voltak, pedig iszonyat szerény körülmények közt éltek, és az ismerőseik is rendesek voltak, nem méregettek, illedelmesen köszöntöttek, elbeszélgettünk. Mondták, hogy ki nem állhatják a szomszéd faluban élő csürhét, miattuk vannak ők is megbélyegezve.
Alapvetően én se szeretem a cigányokat, de roma és roma közt is vannak hatalmas különbségek, bár nálam a fuxos és a csóró tolvaj egyre megy, csak az egyiknek több a pénze, viszont becsületes család nagyon kevés van. Igaz magyarból is vannak undorítóak, de nem ez a jellemző.
Dikk a sok rászistagárdistásfasisztaneonyilas gádzsó!
Pujaro shavo/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!