Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elegem van a cigány haverokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van a cigány haverokból! Van nekem ehhez jogom?

Figyelt kérdés

A párom félig roma de iszonyatosan normális rendes család,nem bűnöznek dolgoznak mint egy magyar család!

Tudom hogy az ember a családját nem választhatja meg de a barátait igen!!

Az eset a következő, ma jöttünk az utcán tőlük kísért engem haza, és akkor mondja menjünk már oda hadd köszönjön, és akkor vagy 5-6 fiút ott végig puszilgatott mert hogy az egyik most szabadult (hmm) na mindegy mondtam neki elegem van ebből!!!Én ezt így nem akarom, kifejezetten az a kör egy nagy bűnbanda, a barátomat is imádják ha van pénze de amúgy lesz@rják! Mit tegyek??Van jogom hogy választás elé állítsam??? Nem azt mondom hogy fordítsa el a fejét de mi sorja itt puszilgatni meg nagyon jóba lenni velük??!!

2012. ápr. 4. 22:28
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
92%
Cigánnyal értelmes ember nem kerül lehetőleg semmilyen kapcsolatba. Nem ad el nekik semmit, nem vesz tőlük semmit (mert átb@sszák), nem modja meg, mennyi az idő (elveszik az óráját/telefonját), nem ad nekik cigit/aprópénzt (kirabolják), egyáltalán: nem áll szóba velük, mert csak saját magának és a környezetének árt vele. Aki ezt nem képes felfogni, az vessen magára.
2012. ápr. 4. 22:44
 12/27 anonim ***** válasza:
48%

"Velem aztán meg úgy bánik mint egy kapca ronggyal!!! "

Hát akkor mégiscsak kimutatkozik a vére...

2012. ápr. 4. 22:45
 13/27 A kérdező kommentje:

Na sikerült felhívnom!!!

Mondtam neki hogy ezentúl nem hívom, ha akar beszélni telefonon ne visszahívót küldjön van fülke menjen el ha akar egyrészt, másrészt mondtam neki hogy vagy azok vagy én és holnapra döntse el!!Nem fogok könyörögni hogy engem szeressen válasszon de az időmet sem fogom raboltatni olyanra akik ilyenekkel foglalkozik!!!

De csak miattuk mert mindig mondom hogy robbanna fel a sok cigány pereputy meg mindenféle mást amit csak lehet, mert elegem van belőlük!!!Volt egy fiú a legjobb barátja és akkor az mindig hívta bulizni előttem hazudta eltitkolta stb én csak annyit kértem ha lehet együtt menjünk szórakozni ha még sem akkor legalább ELŐTTE szóljon, nem tette meg mert a srác szólt neki h menjenek ezért megutáltam!!Megutáltam az egész családját annak, ráadásul több éve ismerem és utálom őket mert van egy huga is a srácnak és hát milyenek a cigánylányok kifogott és összetűzésbe keveredtem vele.

2012. ápr. 4. 22:51
 14/27 anonim ***** válasza:
19%
Úgy látszik mégsem a barátokkal van gond. :)
2012. ápr. 4. 22:53
 15/27 anonim ***** válasza:
56%
Ahol fontosabbak a haverok, mint te, ott nem beszélhetünk szerelemről. Itt más gond is van, nem csak a "baráti kör", viszont ez most neked egy indok, hogy otthagyhasd. Viszont vigyázz magadra, mert ha szakítotok, akkor nem lesz, aki megvédjen és elkaphatnak.
2012. ápr. 4. 23:03
 16/27 anonim ***** válasza:
69%

Egy újabb ok, hogy lépj le mielőtt túl késő lenne és keress egy normális magyart.

Amúgy nem vagyok rasszista de én is láttam már cigány-nemcigány együttélőket és EGYIK ESETBEN SEM LETT pozitívnak mondható a két fél kapcsolata.

(Nemhiába nem olvadt össze a két nép az elmúlt évszázadokban.)

2012. ápr. 4. 23:05
 17/27 anonim ***** válasza:
0%

ájdigidigidigidájdáj

De szép sukár shavo taj gigolo! :D

2012. ápr. 4. 23:12
 18/27 anonim ***** válasza:
56%

Nos..lehetne arról is szó, hogy léteznek rendes, munkás cigány családok, és esetleg elvetemült visszaeső fehér bűnözők. Inkább nem firtatom tovább.. tényleg lépj le.

Gondolom már próbáltál beszélni vele arról, hogy nem tetszik neked hogy rossz társaságba keveredik. Úgy tűnik a haverokat választotta, szerintem iszkiri mielőtt téged is belekever valamibe!

2012. ápr. 4. 23:12
 19/27 anonim válasza:
100%

Szerintem is lépj le, méghozzá minél gyorsabban!

(off: na, idetalált valami liberális falvédő, szinte minden hozzászólás le van már pontozva. Ez mire jó neki?)

2012. ápr. 4. 23:14
 20/27 anonim ***** válasza:
30%

Te még nézed a pontozást? Én magasról leszarom.

Pontozgasson csak, ha már véleményt nem tud megfogalmazni.

2012. ápr. 4. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!