Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyakunkon az erettsegi esszuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyakunkon az erettsegi esszuk meg egymast. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

olyan hulyen hangzik, de mindketten stresszelunk...foleg en...hisztis vagyok, alig lehet hozzam szolni...mar 3. napja hogy hisztivel valtunk el (vagyis en hisztiztem, o hazament)...nem tud megerto lenni velem, hogy most nekem epp

"nincs kedvem" vagy ingerult vagyok...,pmdjuk magamrol is elmondhatom ugyanezeket, sajnos:( felek hogy erre a 3 hetre ramegy a kapcsolatunk:( pedig mar regen egyutt vagyunk...

2009. jún. 16. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy biztos, ilyenkor nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, mint pl. "na most szakítsunk, mert tönkrement a kapcsolatunk", stb. Most mindketten érzékenyebbek, "hisztisebbek" vagytok az érettségi drukk miatt, és mivel mindkettőtök agya ezen zakatol, természetes, hogy nincs elég türelmetek a másikhoz. Kicsit hagyjátok egymást, nem mondom, hogy teljesen szakítsátok meg a kapcsolatotokat, csak ne lógjatok folyton egymáson, ha meg rátok jön a veszekedés, számoljatok el előtte 10ig :) Hamarosan vége ennek az időszaknak, jön a nyári szünet, a pihenés, biztosan feltöltődtök majd energiával, és újra minden rendben lesz :) Csak ki kell pihennetek a sok feszültséget.

Kitartás!

2009. jún. 16. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Miert nem kapcsolodtok ki egy kicsit? Nem olyan borzaszto az erettsegi. En ebben az evben erettsegiztem es enis bevoltam szarva. De a baratomra szantam idot. Es nem vagyok az a rossz tanulo. Sot kituntetett voltam egesz kozepiskolaban. Es az erettsegi is jol sikerult.

A lenyeg, hogy egy kis kikapcsolodas a kapcsolatotoknak is jot fog tenni, meg az eszeteknek is.

2009. jún. 16. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:

En sem vagyok rossz tanulo (en is kituntetett voltam) de ugy erzem ez mind mellekes, mi van ha megis megbukom? agyon stresszelem magam...sajnos mar haragomban azt is mondtam h legyen vege, persze tudta a parom, hogy csak elso nekifutasbol mondtam. kikapcsolodaskent talalkozunk minden estefele, akkor jon a haddelhadd! :P

igazatok van kicsit visszabb kell vennunk...:)

koszi a biztatast:)

2009. jún. 16. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!