Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezt mire véljem? Van okom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mire véljem? Van okom aggódni vagy csak hisztizek?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő: Barátommal jártunk 10 hónapig, majd szakítottunk, mert nem vettük egymást és a dolgokat olyan komolyan, volt 7 hónap szünet, azalatt barátok lettünk, nekem voltak pasijaim egy éjszakára ( csak smárolás volt ), neki meg barátnője lett. De szakított a barátnőjével miattam, mert engem szeret és velem akar lenni. ( a kapcsolat másfél hónapos volt )

Ma, 4 hónappal azután, h újra összejöttünk és szakított a csajjal, elmentünk abba a bevásárló központba, ahol a csaj dolgozik. Láttuk, kérdeztem barátom, hogy ő volt az? Mondta, hogy igen, de ne itt álljunk már meg... ( Nem az orra előtt voltunk, hanem a csaj lent volt egy emelettel mi meg fent voltunk, de ha felnézett láthatott, mert mi is láttuk ha lenéztünk ). A kérdésem az, hogy szégyellhet-e a csaj előtt engem? Azt tudni kell, hogy én sokszor kiborulok kis dolgokon, például a múltkor azon sírtam, hogy nem értem miért szakított a csajjal, mikor sokkal szebb mint én, de azon is ki tudok borulni, ha látok egy fogyatékos, vagy beteg embert... ( vannak néha depressziós tüneteim... ). Szóval ha már nem érdekelné a csaj, akkor simán ott állhattunk volna nem? De ahogy megláttuk menni is kellett tovább... Mit gondoltok? Hülye vagyok? :D

2009. jún. 16. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak mindkettőtöket meg akart kímélni egy esetleges kellemetlen találkozástól. Nincs ebben semmi baj, a Párod nyilván szeret és Neked akart jót azzal, hogy nem akart egy másik nő társaságában egy esetleges kínos szituációt. (Képzeld el a másik csajt, nyilván ő még szereti a párod, és miattad dobták.) Ne aggódj! ;)
2009. jún. 16. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
tulreagalod(szerintem)nekem volt egy baratom es miota szakitottunk eltelt egy jo ket es fel ev es meg valamikor felkavar az hogy ha latom,nem szeretem nem szegyelem a mostani paromat,de nem szeretek a volt parommal osszefutni
2009. jún. 16. 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs okod aggódni.Szerintem épp miattad nem akart ott meg állni előtte,hogy ne érezd kínosan magad.Tegyük fel hogy ott álltok meg előtte,akkor a kérdésed meg az lenne hogy még mindig tetszik neki... És ne légy hisztis,azt nem szeretik a pasik.
2009. jún. 16. 19:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs ebben semmi rossz. Csak téged akart kímélni, én sem szívesen találkoznék a párom régi barátnőivel, még úgy sem, hogy nem miattam szakítottak, engem akkor még nem is ismert. Nem kell ebből akkora ügyet csinálni, biztos nem téged szégyell előtte. Máskülönben miért szakított volna vele miattad? Csak gondold magad a helyébe! Ha valakivel szakítok, mert új (vagy régi új) párom van, akkor őt büszkén mutatom mindenkinek. Legalábbis szerintem az emberek többsége így működik. :)

Megnyugodhatsz!

Ja, és még valami: a zárójelek elé és mögé nem kell szóközt tenni: "( a kapcsolat másfél hónapos volt )" - írd így: "(a kapcsolat másfél hónapos volt)" - ez csak apró megjegyzés, mert zavarta a szemem. :)

2009. jún. 16. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a miattad elhagyott lány egy hisztis p.csa. Most gondolj bele: Összetalálkoztok. A lány jelenetet rendez, neked esik. Vagy csak beszól a párodnak, bosszúból elmond téged mindennek. A barátod nem véletlenül hagyta ott miattad, téged szeret, és egyszerűen csak szeretne téged megkímélni egy kínos jelenettől. Ha szégyellne, akkor nem mutatkozott volna veled egy forgalmas bevásárlóközpontban, nem csinálna veled közös programot. Szerintem egyáltalán nem vagy hülye, csak hülye gondolatok bármikor befészkelődhetnek az emberbe, még ha maga is tudja, hogy "nem a Hangoknak van igazuk"! :D
2009. jún. 16. 19:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én pasim sem áll meg soha ott ahol ott az ex-e.Pedig nekünk már gyerekünk is van.Szerintem nem szeretett volna kellemetlen helyzetbe hozni.Nem azért mert szégyel.
2009. jún. 16. 19:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Sztem túl sokat agyalsz!!!!Lehet csak sem neki sem a csajnak ...de még neked sem lett volna ez kényelmes találkozás!! Az ember az ilyet inkább elkerüli!!!
2009. jún. 16. 19:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem... közben megbeszéltem a barátommal is a dolgot, mert látta, hogy valami nem stim velem és megnyugtatott. Köszönöm szépen nektek is! :))
2009. jún. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!