Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy megváltozzon?
Ma 3 hónapja vagyunk együtt a barátommal.Én nagyon szeretem,ő is mondja,hogy szeret nekem is és a barátainak is.De olykor ugy beszél velem mint egy senkiházival...Pl.: Mikor arrol votl szó,hogy átmegyek hozzá és szexre kerülne a sor akkor előjöttem a problémáimmal,hogy nem vagyok benne biztos,hogy szeret meg hogy utána nem hagyna e ott.Erre ő h ha baszunk se hagynálak ott...meg sose tudom,hogy hol van és kivel,érdekesen viselkedik más lányokkal.Nem tudom,mit tehetnék,hogy ilyen nagyon alap dolgokat megtegyen mint pl: normálisan bezséljen velem,tudjam hol van.
15 évesek vagyunk mind a 2 en (ő szűz én nem)
Szerintem ha 15 évesen már csúnyán beszél veled akkor későbbiekre sem jobb a kilátás, ez nevelés kérdése, nem hinném, h te meg tudnád változtatni, főleg nem úgy ha ő nem akarja.
ülj le vele és mondd meg neki, h téged zavar, h így beszél veled és téged ez bizonytalanná tesz. ha pozitív a visszajelzése akkor, lehet, h működni fog a dolog, de nem biztos...
ha nem .. hát akkor szedd össze magad és szakíts vele.
Amúgy nekem az az érzésem, h tart hozzád a srác, de nem biztos h tiszta szívből szeret,úgy néz ki h nem tisztel eléggé, lehet, h csak ki akar használni.
22/F
*
Nem tisztel elegge teged,ha igy beszel...attol meg szerethet teged,csak ilyen o...Ha nem valtozik meg es elturod neki folytatodhat ez a kapcsolat,de ha a te helyedben lennek en nem turnem.Egy srac ha szerelmes -foleg ilyen fiatalon- az elso honapokban madarat lehetne vele fogatni...ha o mar most igy beszel veled,mi lesz kesobb?...gondolkozz el es merlegelj...
Amugy apukamnak is eleg ,,csunya'' szaja van,de szereti anyat es 23 eve hazasok...anya elviseli neki,en nem biztos,hogy eltudnam:) ( ezt csak ugy kiegeszitesnek irtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!