Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tony kérdése:
A csajomat rendszeressen puszival köszönti egy baratja amikor taliznak az jenenletemben is. Szerintetek ez gond?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 12:39
11/30 A kérdező kommentje:
szerintetek mit csinaljak?
2012. ápr. 4. 12:53
12/30 anonim válasza:
már bocs de ha csak az arcára ad puszit akkor a kérdésed butaság, és a féltékenységed alaptalan!
általában pasi nőnek így köszön! :) az esetek 99,99%-ban!
13/30 anonim válasza:
Nem féltékeny vagy, hanem idióta.
Szerintem szilvás buktát csinálj, az nagyon finom!
14/30 A kérdező kommentje:
na de most komojan,szerintetek szoljak baratnomnek?vagy inkab a pasinak.ugral korulotte meg minden,nem zavarja hogy ott vagyok.
2012. ápr. 4. 12:58
15/30 anonim válasza:
NE!
Elég hülyének nézne és jogosan!
Hány éves vagy amúgy, h ilyet kérdezel??
16/30 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2012. ápr. 4. 13:04
17/30 anonim válasza:
Valójában nem tartod magad elég "jónak", ezért féltékeny vagy. Az önképeddel és az önbizalmaddal vannak gondok. Egy arcra puszi semmiképp nem kell okot adjon bármilyen hátsó gondolatra! Gondolkodj el rajta, hogy miért nem vagy megelégedve magaddal, és tessék változtatni rajta!
18/30 A kérdező kommentje:
en nagyon elegedett vagyok magammal,neha tulsagossan is.
tudom hogy jo vagyok! ezel nincs gond,de ami az enyem azt mas ne bantsa
2012. ápr. 4. 13:09
19/30 anonim válasza:
Idióta gyökér.
A barátnőd nem a tiéd és egy baráti üdvözlő puszi az arcára sem "bántsa".
Remélem mielőbb megszabadul tőled a csaj...
20/30 anonim válasza:
LoooL és akkor mivan?!
Ha ilyen féltékeny vagy akkor előbb utóbb majd ott hagy a csaj mert nem fogja elviselni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!