Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs gond, ugye? Csak nekem alacsony az önbizalmam, de nagyon durván.
Figyelt kérdés
ma kávéztunk a barátommal a városban, és pont úgy ültünk, hogy kiláttunk az üvegen, és néha ki-kinézett, hogy kik mennek ott, én meg totál betrippeltem, hogy biztos a nőket érzi, és hogy miért akarja, hogy megalázva, és sz.rnak érezzem magam? de akkor megpróbált megnyugtatni, hogy neki én kellek, és nem magukat a nőket nézi, hanem, hogy mi van kint, nőket, férfiakat, gyerekeket, autókat egyaránt.. én is nézelődök, de nem a pasikat nézem.. valószinűleg ő sem, mert nem egy paraszt pasi (mint az exem, innen ered ez a fóbia is, mert ő másoknak még irogatott is.. :S ), szóval, segitsetek :D2012. márc. 29. 16:04
1/8 anonim válasza:
az exed egy bunkó, aki nem téged szeretett, ezt tisztázzuk. amúgy, miért járna veled a mostani barátod, és miért tűrné az ilyen mini-hisztijeidet, ha nem szeretne, vagy nem tetszenél neki?
2/8 anonim válasza:
Még ha a nőket is nézte hűséget fogadott nem vakságot...:) Ne stresszelj ilyenek:)
3/8 anonim válasza:
ha szeret nem kell izgulnod. ha nem, akkor pedig felesleges, mert amint talál egy újabb húst, egyből le fog pattanni.
Bizalom fontos, de az is, hogy éles legyen a szemed.
4/8 A kérdező kommentje:
persze h szeret, ez nem kérdés :D és mondta is, h minek nézegessen másokat, ha azt akarná, akkor találna meztelen képeket a neten....
2012. márc. 29. 16:10
5/8 A kérdező kommentje:
" Bizalom fontos, de az is, hogy éles legyen a szemed. "
ezt h erted?
2012. márc. 29. 16:11
6/8 anonim válasza:
Ez elég durva. Mondd el ezt így neki, különben hisztis libának fog tartani és elhagy. Talán megérti majd, de attól még változnod kell!
23/N
7/8 anonim válasza:
Úgy értette, hogy ne folysd meg a pórázon tartással, bízz benne. De ha baj van, vedd észre, amit észre kell, ne légy naív!
23/N
8/8 anonim válasza:
köszönöm az előttem szólónak. és még annyit tennék hozzá, hogy semmiképpen se áltasd magad soha.
(úgy értem, hogy ha valami nem megy, akkor fogadd el, hogy nem megy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!