Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Így soha nem lesz barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így soha nem lesz barátnőm pedig nincs velemi semmi gond mit tegyek?

Figyelt kérdés
22éves vagyok külsőleg nincs velem semmi baj sőt sokan mondják hogy helyes vagyok és elég sportos és magas is.Adok is magamra de mivel még nem volt barátnőm mert régebben zárkózottabb voltam nem tudok belekezdeni egy kapcsolatba tapasztalat nélkül úgy hogy kimarad az első csók stb...dolog ami másnak már 16éves korába természetes dolog ha most összejönnék egy lánnyal azt hinné hogy nem stimmel velem valami (meleg vagyok akármi) pedig teljesen normális vagyok és senki nem gondolná rólam az ismerőseim közül hogy nem volt még párkapcsolatom.Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni akik nem röhögnek ki egy ilyen vallomás után?

2012. márc. 24. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
az itteni kérdéseket olvasva, sok lány is hasonló cipőben jár(és még több fiú). próbálkozz fiatalabb lányoknál. tapasztaltnak és profinak mutatják magukat, de a legtöbbet az is meglepi, hogy a pénisz mérete változik:D
2012. márc. 24. 19:44
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem talán ne ezzel kezdd!!! Egyszerűen csókolj meg valakit az nem tudomány, aztán ha együtt vagytok, meg olyan a hangulat h szex stb. akkor mondd el h voltál még lánnyal. Ebből nem lehet baj :) Sok sikert!
2012. márc. 24. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát, előző, szerintem ha fiatalabb lányoknál próbálkozik 90%, hogy ki fogják röhögni, legalábbis ahogy én a fiatalabb lányokat ismerem manapság.. de ez csak az én véleményem és persze köztük is vannak (remélem) kivételek. Egyébként meg bárhol lehet ismerkedni ilyen lányokkal, akár itt is, csak nem könnyű ilyet találni. :D Ja, és én nem röhögnélek ki, ha már itt tartunk :) 24/L
2012. márc. 24. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha belegondolsz ez még előny is lehet...

Én elmondanám egy pár randi után, hogy mi a szitu, így ki tudod zárni könnyen a gyerekes gondolkodású lányokat. Egy érett lánynak semmi baja nem lesz azzal, hogy "kezdő" vagy.

Az első kapcsolatomnál 16 éves voltam, és azért hagytak el mert tapasztalatlan voltam és mert bizonyos dolgokra még nem álltam készen (ja és 1 hétig tartott). Ez eléggé nagy csalódás volt, és ma már azt mondom, hogy bárcsak ne is közeledtem volna a másik nemhez 18 éves koromig legalább.

20L

2012. márc. 24. 21:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van és félre kéne tenni miden ilyen gondolatot és megpróbálni csak először pótolni szeretném azokat a dolgokat amik eddig kimaradtak pl:csak simán járni valakivel 1-2hónapig azután jöhetnek komolyabb dolgok de lehet hogy én fogom fel gyerekesen :( (legjobban ez ami miatt nehéz közeledni valaki felé)
2012. márc. 24. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

- üdv sorstárs én is így vagyok vele :(

23f

2012. márc. 25. 08:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz?
2012. márc. 25. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!