Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, milyen márkájú autó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen márkájú autó jön be nektek leginkább? . Mármintha az a pasitoké.

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:15
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
56%
Akkor meg nem mindegy, hogy a páromé-e az autó vagy nem? A második mondat kavarta meg a népet, mivel félreértelmezi a kérdést, ezért írtak többen "rossz" választ! De hagyjuk az egymás piszkálgatását, és nem érzem magam hülyének, hogy megkértem a Kérdezőt, hogy pontosítsa a kérdését. (18:02) Maradok magamnak, lehet tovább "f.kázni". :D
2009. jún. 16. 19:09
 42/47 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit, mert "megtisztelem" őket annyival ha már rám szánnak 1-2percet és meg írták a véleményüket(teljesen mindeggy hogy mi is az)legalább nem pontotam le sőtt..........
2009. jún. 16. 19:11
 43/47 A kérdező kommentje:
Egyébként a legjobb vállasz a 16:24-es.
2009. jún. 16. 19:17
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

21/F vagyok, na végre egy jó téma.. :P

Kezdjük ott, hogy nekem Ladám van, na majd mindjárt beszélek bővebben is róla, először csak annyit, hogy aki azt mondta, hogy az autók szégyene, az kaparja el magát! :@

Na jó, végülis mindegy is, hogy a Lada valaki szerint jó valaki szerint meg nem... az oláh társadalom dinnyézésre használta, ütötte vágta, segédmunkások egész sora ütötte-vágta szintén, persze hogy ilyen kép tárul elétek a Ladáról. Az nem számít, hogy legolcsóbb az alkatrész, semmi elektronika, a kocsijaitokban 50 és 100 ezrekért megjavított elektronikák és alkatrészek Lada-szinten vagy elő sem jönnek, vagy max. 5-10 ezer Ft a költség. Nade lépjünk ennél is tovább.. valaki linkelt itt egy Opelt, alufelni, parkolóban jaszkarizó ültetett, sötétített szutyok.. az ilyenek vezetője rendszerint közlekedni nem tud vele. Konkrét szitu (ebből sok van, de egyet most mondanék is, legemlékezetesebb): jövök visszafelé a városomba, egy ilyesmi autó nagyon versenyezni akar, elég szar íveken jön, kanyarban elveszi stb. hát lemarad kissé, első lámpánál állok a pirosnál, beáll mellém (4 sávos út ugye), elismerően néz rám. Én meg?.. Kuplung be, fékre rááll, gáz kitámaszt, 1-es, kuplungól elugrik, gumiégetés a lámpánál (a heggesztett diffi ilyenkor nem hazudik :P ), már tiszta füst minden.. átnézek a srácra, az már el van süllyedve az ülésébe, alig látszik ki.. "TIED TUDJA?".. közben mosolygok.. füstölő gumikkal elindulok, megyek.. az élmény mindent megér. :DD Volt olyan, hogy esőben jönne be a körforgóba egy Audi kombi csillogó alufelnik, zsír új autó minden.. közlekedek a körforgalomban szakszerűen.. lóg az autó segge kifelé, már a 4.-5. körömet rajzolom keresztbe.. amint kinézek az Audisra, látom hogy nyitott szájjal(!) bámulva néz, se kép se hang, de nagyon durván ám öcsém.. :D én meg fűzöm tovább keresztbe, majd a következőn átlendítem és szintén keresztbe távozok. Mikor keresztbe megyek Ladával, mindenki szájtátva néz.. a Golf-os.. Opel-es "DÍSZautók", jaszkarik szájtátva bámulnak. :)

De lépjünk tovább az utolsó gondolatszintre, kb. arra, ahol a kérdező gondolatai is kavarogtak. Mint említettem, sokan sokat tettek azért, hogy az emberek nagy része csak egy "szakadt" autónak lássa a Ladát, rákölthet az ember 2 milliót, nagyon igényesen megcsinálhatja, megkapja az emberektől, hogy "de szép az autód", de érzi az ember, hogy van egy kis vonakodás a hangjukban, valahogy mégsem néznek igazán embernek. :S És itt jön az - amivel én teljes mértékben tisztában is vagyok - , hogy az emberek szemében (nők és férfiak egyaránt) mennyire is fontos (noha nem mindenkinél!!!) a jólét. Nem számít, hogy hitelre vetted a kocsidat, ezáltal jólétet sugárzol a nőknek, a férfiaknak, a szomszédoknak.. azt hogy teneked ilyened van és ez egy új autó! Nem számít, hogy ocsmány formaterv, lényeg hogy új! Csak ez számít a mostani világban már.

Női szemmel pedig: a nők egy kapcsolatban azért keresik a biztonságot, vonzódnak az erős pasikért. Az autó egyrészt azt hangsúlyozza, hogy a pasinak _van_ ereje, hogy ilyen autót szerezzen, illetve az anyagi biztonság látszata, ugyanis az sem mindegy, hogy milyen egzisztenciaszintű pasival jön össze az ember lánya. Egy olyannal, akinek van 2 váltás ruhája összesen.. vagy akinek van egy háza, egy autója (új!) és esetleg jó munkája.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a nőknek csak ez a fontos. Hálisten a vonzalom miatt döntenek egy-egy hapsi mellett, nem az egzisztenciaszintjük miatt, de belátható, hogy azért adott esetben egy "első benyomás"-nál is sokkal inkább előrébb van a muksó egy új autóval.

Tehát új autó = biztonság látszata, "ha ezzel a pasival összejövök ő képes megvédeni", erős, tehetős.. szerintem ez minden nőben benne van valamennyire, van akiben jobban van akiben kevésbé.

Más kérdés persze, hogy egy pasinak új autója van, de hitelre vette, akkor is "jólét"-et sugároz a külvilág felé, de eközben legbelül meg napról napra azon aggódik, hogyan fizeti a részleteket.. :/ na ez egy másik történet.

Amúgy meg aki Ferrarit meg Lamborginit mondott, annak külön gratulálok.. magyar utakon ilyen sportkocsik mennyire életképesek szerintetek!? Másrészt ha tényleg ilyen full gazdag emberekre vágynak (ebben azt hiszem azért egyetérthetünk, tehát nincs minden második magyarnak Ferrarija), akkor lehet soha nem teljesedik be az álmuk és soha nem jön el a "Ferraris" hercegük.

Aki ennél a kérdésnél azt mondta, hogy nem számít ha vonattal jön is a pasi, az az igazán értékes és helyes értékrendű lány/nő.

Aki azt mondta, hogy azért legyen kocsija és akkor azért már legyen is új kocsija, mert egy régi kocsi gáz.. még nem feltétlenül mondom, hogy selejtes személyiség.. hanem csak azt mondom, hogy a mai elba*zott világban _lehet_ ez is egy _helyes_ (-nek titulált) értékrend... ugye a média által stb.

-Cs87-

u.i.: vajon ennyi karaktert be enged írni a hsz-be? :DDD

2009. jún. 16. 21:20
 45/47 anonim ***** válasza:
ha a kocsiddal akarod lenyűgözni a csajokat, akkor szerintem oylat válassz amiről süt hogy milyen drága:D
2009. jún. 17. 14:07
 46/47 anonim ***** válasza:
Ja, pl. egy napelemes vagy vízzel hajtott kicsi-kocsi.. :) Elég drágák úgy tudom. Az új technikát meg kell fizetni. :D Ilyen szempontból akkor jó választás.. :DDDD
2009. jún. 17. 18:17
 47/47 anonim ***** válasza:
nekem az új fajta BMW jön be, de nagyon :D
2010. aug. 18. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!