Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, milyen márkájú autó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen márkájú autó jön be nektek leginkább? . Mármintha az a pasitoké.

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:15
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
85%

hát nekem k*rvaminegy. és dögöljek meg ha most nem mondtam igazat. most komolyan, egy szuper verda mivel tehet jobbá egy pasit??? rossz hír az autóval nyomuló felvágós kis p.öcsöknek, rohadtul semmivel. =) és attól hogy egy jó pasinak nincs kocsija, mennyivel lesz rosszabb pasi? dettó semmivel. ha valami miatt önbizalomhiányod van (márpedig az ilyen kérdést feltevőknek nagy valószínűséggel van, talán csak tudat alatt), akkor az biztos okkal van. és a hiányosságodat egy luxus yachttal sem tudod kipótolni.

nem állítanám magamról hogy nincsenek igényeim elég rendesen, met beismerem, vannak. sokat számít a külső, sokat számít a belső, még többet a kettő összhatása, többnyire nem az számít hogy mit csinál, hanem hogy hogyan tudja csinálni. szóval tényleg vannak elvárásaim az már szentigaz, de az hogy milyen kocsija van a srácnak na hát ez aztán soha az életben nem izgatott. nekem az egyik legszexibb dolog ha a szinte semmiből is úgy ki tudja hozni a legtöbbet és spontánul úgy viseli magát hogy csak ámulok-bámulok.

off: de különben meg már ha annyira az érdekel hogy kinek milyen kocsi jön be, akkor miért nem azt kérdezed hogy nekünk milyen kocsi kéne? miért pont a pasimnak legyen ha lehet nekem is? eh..

19/L

2009. jún. 16. 17:50
 32/47 anonim ***** válasza:
22%

mármegint összekeverted. a kérdés nemarra vonatkozott h melyik autó teszi jobbá a pasit. istenem, sok gyökér, már énvagyok ideges komolyan, pedig nemén tettem fel a kérdést:D

és mindezek mellett lány vagyok, ja és autóval is rendelkezem, de képes vagyok felfogni ezt az egyszerű kérdést....már válaszoltam kicsivel előbb ezér nemválaszolok újra.

2009. jún. 16. 17:53
 33/47 anonim ***** válasza:
77%
Egy kis közbevetés, bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok: Ha ennyien félreértették a kérdésedet, és csak 4-en adtak értelmes választ, akkor most ki a h.lye? Fejtsd ki legalább kommentben légy szíves, hogy akkor tulajdonképpen mire is gondoltál! Lehet, hogy akkor több értelmes választ fogsz kapni.
2009. jún. 16. 18:00
 34/47 anonim ***** válasza:
46%
Ui.: Magyar szakos diplomával nem érzem magam h.lyének, hogy ne értenék meg egy kérdést.
2009. jún. 16. 18:02
 35/47 anonim ***** válasza:
57%
ezt azok értik félre, akiknek nincs a barátjuknak kocsija, azok háborodnak be, akiknek nincs a barátjuknak kocsija, de legbelül azért jólenne ha lenne, és az érti meg, akinek tetszik a barátja kocsija, de nemúgy hogy jó, van és kész, és szép a színe.
2009. jún. 16. 18:05
 36/47 anonim ***** válasza:
85%
haha....és nem nyelvtanilag nem helyes a kérdés, hanem egyszerűen csak sokat elolvassák a kérdést, de nem gondolnak bele...
2009. jún. 16. 18:06
 37/47 anonim ***** válasza:
56%
sztem nem szamit,csak guruljon.De ha a paromnak esetleg nicsn jogsija vagy van,de autoja nincs,biztosan nem hagyom el es nem az alapjan valasztom meg a parom,hogy milyen az autoja.Jo dolog,ha autoja van az embernek,de egy kapcsolatot nem erre kell epiteni.Vannak olyan nok akiknek ez a fontos( de azok olyanok is).Egy erett,komoly kapcsolatra vagyo not nem zavarja,ha a parja trabival esetleg bringaval jar...majd egyutt kialakitjak a kozos autot:)
2009. jún. 16. 18:07
 38/47 anonim ***** válasza:
56%
amugy en PEUGEOT parti vagyok:)elozo voltam
2009. jún. 16. 18:10
 39/47 A kérdező kommentje:

.......bla, bla, bla.

..... köszönöm annak az egy személynek aki érti, és próbált megvédeni.

Most szeretném megkérdezni attól a 30embertől aki fikázta a kérdésem hogy ti nem törekedtek arra hogy lehetőségeidhez képest a legjobb benyomást keltsétek magatokról,(pl:egy márkás ruhával, nyakláncal, stb)?

De képzeljétek ezt a kérdést pont azért tettem fel mert épp ma délelőtt filóztunk ezen az eggyik haverommal, miközbe Tesco-s chipset kajáltunk egy FIAT-UNO-ba.

2009. jún. 16. 18:58
 40/47 anonim ***** válasza:
32%

A válasz megírásának időpontja: ma 18:02

Drága hiába vagy "Magyar szakos" úgylátszik NEM értetted a kérdést...

Fogtad?

Azt a kérdés hogy: MILYEN MÁRKÁJÚ AUTÓ JÖN BE NEKED

De szerintem a kérdező nem azért tette fel a kérdést hogy hallgassa a sok dumát hogy mindeggy, meg hogy az a csaj hülye aki pénzér van veled...

És tényleg KB 5-6 ember volt aki a KÉRDÉSRE válaszolt...

( És azok lettek sajnos lepontozva)

De hiába lettek lepontozva legalább a KÉRDÉSRE válaszoltak.

2009. jún. 16. 19:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!