Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok, milyen márkájú autó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen márkájú autó jön be nektek leginkább? . Mármintha az a pasitoké.

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 16:15
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
85%

Én imádom a régi autókat,nem a ladára gondolok,mert az az autók szégyene,de pl a trabitól elolvadok,vagy egy wv bogár:Dirtó cuki

am meg tényleg tök mindegy,nem azért vagyok vele h stíröljem a kocsiját...

2009. jún. 16. 16:38
 22/47 anonim ***** válasza:
25%
"Bocsi, de óránként csak egy kérdést írhatsz ki! Ha további kérdéseid vannak, térj vissza később!"
2009. jún. 16. 16:40
 23/47 anonim ***** válasza:
Én eddig mindíg BKV-val, vagy vonattal mentem a lányokért és egyáltalán nem tapasztaltam, hogy bárkinek is rossz lett volna ettől. De a lánybarátaimat sem érdekli, hogy az ő pasijuknak milyen van, ha van. Szerintem az nagyon hülye, akinek ez számít. Sosem járnék ilyen lánnyal, hozzá se érnék, undorító...
2009. jún. 16. 16:41
 24/47 anonim ***** válasza:
85%
Pont olyan márkájú, amilyen a pasimé. :D
2009. jún. 16. 16:43
 25/47 anonim ***** válasza:
44%

Hát nekem max annyira számít az autó, hogy ne egy szakadt trabantja legyen vagy ladája vagy skodája vagy ilyen régi autók. Vhogy engem a BMW, a Merci, a Lamborgini és az Audi meg az ilyen luxus kocsik sem indítanak be.

Annak örülnék, ha egy sima autója lenne. tetszik pl: Opel Astra GSI

[link]

Mondjuk nem ennyire "felturbózva".

tetszik még a Honda civic régi is és az új is, akkor az astra combival is megvagyok elégedve meg a corsával, ford fiesta, fiat punto és hasonlók...

2009. jún. 16. 16:49
 26/47 anonim ***** válasza:
78%
Előző vgyok. Amúgy a legtöbbször akinek olyan bazijó auója van (Audi, lamborgini meg hasonlók) azok általában otthon a küszöböt rágják.
2009. jún. 16. 16:50
 27/47 anonim ***** válasza:
Úristen még jó, hogy engem még nem hozott össze a sors ilyen ribancokkal, akik az autóra gerjednek :D:D
2009. jún. 16. 16:50
 28/47 anonim ***** válasza:
59%
pios suzuki swift
2009. jún. 16. 16:55
 29/47 anonim ***** válasza:
68%

mármegint behülyültek itt egyesek. senki sem mondta azt h a csajok a kocsi alapján választanak pasit. énsem a kocsija alapján választok pasit, viszont megtudom azt mondani, h melyik autó tetszik egy pasinál. ésez rohadtul nem arra vonatkozik h csak ilyen pasikkal jövök össze, éshogy először a kocsiját nézem meg. sok hülye vanitt, folyton beháborodik mindenen.

a kérdésedre válaszolva, én a sportkocsikat szeretem egy pasinál. nem agyontuningolva, merazmár sok. de legyen gyors, és szép :D márka mindegy.

2009. jún. 16. 17:02
 30/47 A kérdező kommentje:

megzúdítottatok ám üzenetekkel, de 28 ból 4 ha értette a kérdésemet, és uganezek adtak értelmes vállaszt is a kérdésemre.

Egyébként hozzászólok az általatok kreált kérdéshez:

-szerintem elég baj ha egy csaj csak a pénzéért van eggyütt a pasijával, de szerintem abba mindenki egyet ért hogy nem hátrány csajoknál az ha van egy jó kocsid.

2009. jún. 16. 17:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!